Ana SPA Menu
Ce beneficii are masajul pentru slabit? / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Ce beneficii are masajul pentru slabit?

Share

Pierderea in greutate se poate realiza prin diferite mijloace, cele mai populare fiind dietele si exercitiile fizice. Acestea sunt metode destul de solicitante pentru organism, sunt diete foarte dure, multe dintre ele cu rezultate temporare. Exista insa o solutie care nu implica infometare sau efort fizic. Masajul este un mijloc de remodelare corporala si pierdere in greutate, deoarece aduce o multitudine de benficii organismului. Prin faptul ca ajuta la detoxifierea corpului si stimuleaza circulatia sanguina, masajul produce pierderea greutatii in exces, eliminarea celulitei si remodelarea corpului. Aceasta metoda nu implica efort fizic, ci provoaca o stare de relaxare in timp ce tehnicile folosite de catre specialisti iti ajuta corpul sa se tonifieze. Masajele ‘’Silhouette’’ de la Ana Wellness&SPA sunt create special pentru a atinge scopul mult visat, remodelarea taliei. Citeste in continuare acest articol si afla ce fel de masaje sunt folosite pentru slabit si beneficiile acestora!

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este cel mai cunoscut pentru ca se adreseaza unei probleme suparatoare ce influenteaza considerabil aspectul fizic. In cazul celulitei, masajul este cel mai eficient, deoarece are urmatoarele efecte:

-imbunatateste circulatia sangelui si a limfei

-imbunatateste metabolismul (produce o ardere rapida a grasimilor depuse in exces)

-elimina toxinele din corp

-reda uniformitatea si supletea pielii

-reduce dimensiunile taliei, soldurilor si abdomenului

-tonifica musculatura

-imbunatateste tranzitului intestinal

La Ana Wellness&SPA poti alege masajul ,,CELULI’TEA’’, un tratament care ofera un scop precis relaxarii, tonifiere si pierdere din greutate. Incepe cu un masaj limfatic al picioarelor si continua cu tehnici de tapotament si cu aplicare de ventuze pentru a mobiliza tesutul adipos, dar si pentru a elimina toxinele. Impiedica aparitia celulitei si previne retentia fluidelor de la nivelul stomacului si al picioarelor.

Tot din categoria masajelor Silhouette face parte scrubul corporal energizant cu bambus. Aceste aduce beneficii remarcate in drumul spre o silueta de invidiat. Exfolierea este necesara in ritualul de frumusete, deoarece elimina celulele moarte, stimuleaza regenerarea tesutului si circulatia sangelui. Efectul este vizibil imediat, pielea avand un aspect stralucitor, neted si catifelat. Viguros si stimulant, acest exfoliant savuros este facut cu un mix gourmet de ulei de caise, unt de shea, pudra de bambus si un elixir de patru ceaiuri. Acest scrub corporal va completa orice tip de masaj pentru slabit, grabind procesul de obtinere a siluetei perfecte!

Masajul de relaxare

Stresul este unul dintre cauzele multor tulburari ale organismului, provocand printre altele si cresterea in greutate. Atunci cand acumulezi un nivel de stres ridicat, digestia si metabolismul isi reduc din eficacitate. Masajul de relaxare este potrivit pentru a elimina starea de tensiune, prin reducerea nivelului de cortizol (hormonul responsabil de stres) din organism. Astfel, metabolismul tau va fi stimulat si vei incepe sa digeri mancarea corespunzator. In plus, masajul de relaxare te va ajuta cu problema mancatului impulsiv, generat de emotiile negative si stres. Noi iti recomandam masajul cu miere care este un adevarat rasfat pentru organism, cu numeroase beneficii de frumusete si sanatate. Ajuta la hranirea pielii, la curatarea ei de celulele moarte, precum si golirea glandelor sebacee si sudoripare de deseurile acumulate la nivelul lor, astfel ca masajul cu miere are efecte notabile pentru reducerea greutatii sau eliminarea celulitei.

Chiar daca masajul este extrem de eficient in lupta cu kilogramele in plus, iti recomandam sa il asociezi cu o dieta echlibrata. De asemenea, exercitiile fizice cardio te vor ajuta sa iti tonifiezi musculatura si sa slabesti in acelasi timp. Exercitiul zilnic nu se rezuma numai la un stil de viata sanatos. Iti stimuleaza ambitia si te provoaca sa-ti atingi scopurile, te pregateste sa devii un individ ce poate face fata cu succes provocarilor vietii. Ambitioneaza-te, impinge-ti si depaseste-ti limitele in sala noastra de fitness, dotata cu ultima generatie de echipamente Technogym.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te