Ana SPA Menu
Contact / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Program

Luni - Vineri: 7:00 - 22:00
Sâmbătă - Duminică: 8:00 - 21:00

Program de funcționare jacuzzi:
Luni - Vineri: 16:00 - 22:00

Program de funcționare saune:
16:00 - 22:00 (la cerere, saunele se pot deschide și în afara acestui program)

Contact

Telefon: + 4021 202 10 30

Email: infocrowne@anawellness.eu

Adresa: Bulevardul Poligrafiei, nr. 1, București

Social: FacebookInstagramYouTube

Scrie-ne!

Nu ezita să ne lași un mesaj! Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Toate câmpurile sunt obligatorii.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te