Ana SPA Menu
Fitness / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Sala de fitness de la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

SALA DE FITNESS

Fitness-ul este o componenta vitala in viata ta cotidiana. Iti intareste increderea in tine si energia de care ai nevoie, in timp ce-ti stimuleaza mintea sa fie agila si concentrata. Exercitiul zilnic nu se rezuma numai la un stil de viata sanatos. Iti stimuleaza ambitia si te provoaca sa-ti atingi scopurile, te pregateste sa devii un individ ce poate face fata cu succes provocarilor vietii. Ambitioneaza-te, impinge-ti si depaseste-ti limitele in sala noastra de fitness, dotata cu ultima generatie de echipamente Technogym.

L - V: 50 lei S - D: 75 lei
REZERVARE

ECHIPAMENTE FITNESS:


ANTRENOR PERSONAL

Antreneaza-te eficient si profita de cele mai noi metode de antrenament alaturi de un instructor personal. Antrenorii nostri alcatuiesc programe personalizate de antrenament, bazate pe exercitii cu greutatea propriului corp, cu greutati libere si la aparatele de fitness, si te asista pe toata durata antrenamentului cu sfaturi despre executia corecta a exercitiilor, alimentatie, stil de viata sanatos, etc

50 min: 150 lei
REZERVARE
Antrenor personal la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Pilates Reformer la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

PILATES REFORMER

Antrenamentul la acest aparat se face doar sub indrumarea unui antrenor personal specializat (One-to-one). Exercitiile de Pilates la echipamentul Reformer sunt menite sa combata probleme posturale, recuperari dupa diferite accidentari, dureri de spate, dar si sa tonifice musculara pentru orice categorie de persoane si varste.

50 min: 150 lei
REZERVARE
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te