Ana SPA Menu
Fitness / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

SALA DE FITNESS

În sala de fitness vei găsi echipamente de ultimă generație Technogym. Compacte, silențioase și multifuncționale, ele îți asigură mobilitatea și îți antrenează nelimitat performanța. În plus au un design deosebit, îți va face plăcere să le folosești regulat.

Știi că exercițiile practicate regulat te ajută să îți menții sănătatea, un tonus foarte bun și să îți modelezi armonios corpul. De aceea, pentru a menține un stil de viață sănătos, nu trebuie să uiți de mersul la sala de fitness. Cei mai mulți dintre noi suntem foarte prinși în rutina zilnică, sedentari atât la job cât și în timpul liber. Pe termen lung, aceste situații ne pot afecta sănătatea și echilibrul psihic.

Este foarte important să avem obiceiuri sănătoase, prin care să întreținem și să îmbunătățim starea de bine. Vestea bună este că nu e niciodată prea târziu să începem. Putem porni cu pași mici, făcând exercițiile potrivite vârstei, în ritmul propriu. Un studiu publicat recent a arătat că 30-40 minute de activitate fizică zilnică poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și anumitor tipuri de cancer și asociat diabetului.

Sala de fitness de la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti Sala de fitness de la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti Sala de fitness de la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Noi, la ANA Spa îți putem oferim spațiul cel mai potrivit pentru activități fizice în orice sezon. Fitness-ul nu este numai despre sănătate, este și despre depășirea limitelor, despre creșterea încrederii în tine și despre antrenarea minții pentru a beneficia de claritate, focus și atingerea scopurilor. El te stimulează să faci față cu succes provocărilor vieții și să mergi mai departe cu capul sus.

Luni - Vineri
7:00 - 22:00
65 lei
REZERVĂ
Sâmbătă - Duminică
8:00 - 21:00
85 lei
REZERVĂ
Abonamente fitness
Pentru a fi mereu in formă
VEZI ABONAMENTELE

ANTRENOR PERSONAL

De cele mai multe ori asociem antrenamentul de fitness cu o corvoadă, fie pentru că nu știm dacă facem corect exercițiile, fie nu obținem rezultate concrete repede sau pur și simplu ne pierdem motivația pe drum. Așa este și în viață, uneori vrem să renunțăm prea ușor de teamă sau din lipsă de curaj.

Alegând un antrenor personal vei putea beneficia de un program personalizat, adaptat vârstei și nevoilor tale, bazat pe exerciții cu greutatea propriului corp, cu greutăți libere și la aparatele de fitness. Dacă ești asistat de un specialist pe toata durata antrenamentului vei avea garanția unei execuții corecte a exercițiilor. De asemenea, vei primi sfaturi utile despre alimentație și stil de viață sănătos.

Antrenor personal la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Alegând un antrenor personal vei evita anumite accidentări și vei pierde din masa de grăsime în favoarea masei musculare.

Un instructor personal te ajută să îți stabilești obiective realiste și să obții rezultate mai bune, într-un timp mai scurt, știe să apese acele "butoane" ale acceptării provocării fără să te epuizeze. Și nu în ultimul rând el este cel care te încurajează să mergi mai departe și te ajută să îți formezi rutina exercițiilor pe termen lung.

50 min: 265 lei
REZERVĂ

PILATES REFORMER

Dacă ești adepta stilului minimalist și în cazul activității fizice iar aparatele complicate de fitness nu ți se potrivesc, îți recomandăm Pilates Reformer. Antrenamentele cu acest aparat te are pe tine în centrul atenției pentru că se realizează doar sub îndrumarea unuii antrenor personal specializat (one-to-one). El îți va coordona mișcările, dar îți va reaminti permanent să nu uiți să respiri.

Pentru că noi, cei de la ANA Spa știm că meriți ce este mai bun, îți recomandăm exercițiile de Pilates cu Reformer pentru o serie de beneficii pentru sănătatea ta fizică și psihică. Este util pentru întreținerea tonusului musculaturii spatelui, abdomenului, feselor și coapselor, dar și pentru pierderea în greutate.

Pilates Reformer la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Pilates Reformer este indicat în combaterea problemelor posturale și a durerilor de spate sau în procesul de recuperare după diferite accidentări. Întărirea musculaturii este o etapă importantă mai ales în cazul osteoporozei, pentru a susține oasele fragile.

Antrenamentul Pilates Reformer are însă și beneficii la nivel mental, deoarece îți va antrena mintea constant, îmbunătățind memoria și eliberând anxietatea și depresia grație descărcării de endorfine.

50 min: 265 lei
REZERVĂ
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te