Ana SPA Menu
Filozofie / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Filozofia Ana Wellness & SPA:
Renaștere activă

Adapostit in intimitatea Hotelului Crowne Plaza Bucharest 4*, ANA Wellness & SPA te calauzeste catre taramul linistitor al descoperirii de sine si al insanatosirii. Un centru wellness complet in mijlocul orasului, cu parcuri verzi de jur imprejurul spa-ului, ANA Wellness & SPA isi trage energia din sufletul unei vechi magnolii, care infloreste in fiecare primavara in curtea spa-ului. Ne dorim sa aducem inapoi la viata arte stravechi de vindecare pentru un trup intr-o eterna primavara. Terapiile SPA se bazeaza pe ritualurile unor culturi stravechi, cu rezultate demonstrate in timp. Acestea combina beneficiile antioxidante ale ceaiului si apei minerale cu luxul francez si tehnologia moderna de laborator pentru a hrani si a hidrata pielea. Atingerea gentila a terapeutilor nostri, puterea vindecatoare a apei, caldura divina a Hammam-ului nostru unic, intelepciunea mistica a ritualilor antice de mindfulness – toate se impletesc sinergic pentru a te transpune intr-o stare de rejuvenare si relaxare profunda.

Colectia noastra de practici wellness este centrata pe a va reda “ stare pura de bine”. De aceea, tehnicile noastre sunt personalizate in functie de nevoile pe care le aveti – reducerea stresului si durerii, cresterea gradului de energie sau recastigarea claritatii gandirii. Pe langa solutii de wellness individualizate, expertii nostri va ajuta sa va redescoperiti “ disciplina de a trai din nou”, impartasindu-va intelepciunea de a pasi pe calea spre fericirea pura si sanatatea trainica.

Facilități SPA

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te