Ana SPA Menu
Masaje

Refresh.
Relax.
Revive.

Masaje "Silhouette"

Celluli'tea masaj

Un tratament care oferă un scop precis relaxării - tonifiere și pierdere din greutate. Începe cu un masaj limfatic al picioarelor și continuă cu tehnici de tapotament și cu aplicare de ventuze pentru a mobiliza țesutul adipos, dar și pentru a elimina toxinele. Împiedică apariția celulitei și previne retenția fluidelor de la nivelul stomacului și al picioarelor.

50 min: 200 lei 75 min: 270 lei
REZERVARE
Masaj Celluli'tea
Masaj cu miere

Masaj cu miere

Masajul cu miere este un adevărat răsfăț pentru organism, cu numeroase beneficii de frumusețe și sănătate. Ajută la hrănirea pielii, la curățarea ei de celulele moarte, precum și golirea glandelor sebacee și sudoripare de deșeurile acumulate la nivelul lor, astfel că masajul cu miere are efecte notabile pentru reducerea greutății sau eliminarea celulitei.

75 min: 225 lei
REZERVARE

Scrub corporal energizant cu bambus

Viguros și stimulant, acest exfoliant savuros este făcut cu un mix gourmet de ulei de caise, unt de shea, pudră de bambus și un elixir de patru ceaiuri ce elimină celulele moarte și catifelează suprafața pielii, lăsând-o moale și strălucitoare.

30 min: 135 lei
REZERVARE
Scrub corporal energizant cu bambus
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te