Ana SPA Menu
Masaje

Refresh.
Relax.
Revive.

Masaje "Silhouette"

Masajele Silhouette sunt concepute special pentru a avea o experiență de remodelare corporală de primă clasă.

Dacă tânjești după o piele catifelată, vrei să reduci aspectul de coajă de portocală și celulita profundă, să elimini toxinele și să scapi de kilogramele în plus, tratamentele noastre sunt tot ce ai nevoie ca să iubești fiecare centimetru al corpului tău.

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic este un tratament foarte eficient și are un scop precis - tonifiere și pierdere în greutate prin eliminarea excesului de apă și a toxinelor reținute în țesuturi. Vei avea o senzație de corp ușor, picioare dezumflate și lipsite de durere.

Remodelarea corporală prin masaj anticelulitic ameliorează circulația sângelui și activează sistemul venos, eficient în eliminarea reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular. Vei observa o îmbunătățire a elasticității și tonicității pielii și a țesuturilor subcutanate datorate drenajului limfatic local.

50 min: 229 lei 75 min: 299 lei
REZERVARE
Masaj anticelulitic
Masaj cu miere

Masaj cu miere

Nu-i așa că tratamentul acesta este răsfățul maxim pentru tine și pielea ta? Chiar așa este dacă ne gândim ce beneficii ne aduce mierea, mai ales pentru piele.

Mierea este un excelent exfoliant natural ce hidratează intens pielea, fiind un antioxidant eficient împotriva radicalilor liberi şi poluării. Prin proprietăţile sale antibacteriene şi a enzimelor active ajută la menţinerea strălucirii pielii. Conține complexul de vitamine B, calciu, zinc, potasiu şi fier, fiind extrem de utilă în întreținerea pielii uscate dar și cu exces de sebum.

Masajul cu miere ajută la golirea glandelor sebacee și sudoripare de deșeurile acumulate la nivelul lor, cu efecte vizibile în reducerea greutății sau eliminarea celulitei. Pielea ta respiră sănătate!

75 min: 269 lei
REZERVARE

Scrub corporal energizant

Îți este dor de o piele moale, netedă, fermă și catifelată, care radiază de sănătate?

Tratamentul acesta, viguros și stimulant, este tot ce ai nevoie. În plus, exfoliantul savuros este făcut cu un mix gourmet de ulei de caise, unt de shea, pudră de bambus și un elixir miraculos ce elimină celulele moarte și lasă pielea fină și strălucitoare.

Folosit împreună cu masajul anticelulitic are efecte vizibile asupra fermității pielii, îmbunătățind circulația periferică și reducând aspectul de coajă de portocală.

30 min: 155 lei
REZERVARE
Scrub corporal energizant cu bambus
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te