Ana SPA Menu
Informații Covid-19

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

ANA SPA vă invită la mișcare, relaxare și reconectare!

Dragi oaspeți ANA SPA,

Suntem încântați să vă anunțăm redeschiderea centrului ANA SPA la Crowne Plaza București, din data de 17 Iunie și suntem bucuroși că vom fi din nou împreună!

Sala de fitness, Pilates reformer, clasele de mișcare și terapiile corporale sunt la dispoziția dumneavoastră, iar piscina interioară și zona de saune, rămân închise momentan.

Orarul ANA SPA va fi: Luni-Duminică: 12:00-21:00

Accesul în incinta SPA se programează la telefon 021 202 10 30 sau 0720 200 549 sau email: infocrowne@anawellness.eu

Pentru siguranță dumneavoastră am adoptat o serie de măsuri cu privire la regulile de igienă și coinduita în incinta spa-ului și hotelului:

Vă așteptăm cu drag la ANA SPA, asigurandu-vă că sănătatea dumneavoastră este o prioritate pentru noi!

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te