Ana SPA Menu
Clase / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

PREZENTARE DOJO

De câte ori ai auzit că orice stare neplăcută provine de la stres? Stresul a ajuns să fie o cauză banală, fără rezolvare. Conviețuirea cu el prin presiunea jobului, a societății și a responsabilităților familiale ne afectează starea de bine și sănătatea.

Încercăm să ne menținem echilibrul într-o lume nesigură, ne antrenăm mintea ca să susțină corpul și viceversa. Dorind să îți venim în ajutor cu menținerea stării de bine am creat DOJO, o clasă în care ești așteptată să te reconectezi cu tine și să îți recâștigi controlul asupra întregii tale ființe.

Noi, cei de la ANA Spa, am fost inspirați să creăm acest spațiu de introspecție pornind de la termenul japonez ce semnifică "locul revelațiilor" sau "calea" către dezvoltarea mentală, emotională, fizică și spirituală. DOJO este un loc unde "simțurile sunt trezite".

DOJO este un spațiu pentru a practica Yoga, Pilates, sau pentru a găzdui evenimente cu specific sportiv, sau alte tipuri de evenimente.

REZERVARE

Programul claselor

Săptămâna
04/07-10/07
LuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătăDuminicăPrețReducere
membri
Hatha Yoga
Andrei Stoiciu
19:00-21:0069 lei-20%
BodyArt
Andra Soare
19:30-20:3060 lei-20%
Yin Yoga
Andrei Stoiciu
19:00-21:0069 lei-20%
Ashtanga Yoga
Diana Balmuș
12:00-13:3069 lei-20%
Clase de înot
Alin Artimon
Daniel Parfenie
17:00-20:3017:00-19:0012:00-13:00
16:00-17:00
17:00-19:3017:00-20:309:00-12:009:00-12:00244 lei

HATHA YOGA

Dacă iubești yoga, știi că are multe beneficii pentru suflet, minte și corp, Ritmul cotidian ne epuizează atât la nivel fizic, cât și psihic. De multe ori avem o doză de negativism, nervozitate, nu ne putem odihni, iar acesta este ca un tăvălug de la o zi la alta.

Hatha Yoga este o ramură din yoga, care pune accent pe posturi (assane) și pe exercițiile de respirație (pranayama), premergătoare meditațiilor.

Termenul "hatha" poate fi tradus în 2 moduri:  "cel hotărât și puternic" și "echilibrul firesc dintre soare (ha) și luna (tha)".

Practicând Hatha Yoga vei reuși să-ți echilibrezi energiile din organism, vei scăpa de stres și depresie, îți vei tonifia musculatura și-ți vei corecta postura.

Dincolo de cuvinte, Hatha Yoga practicată sub îndrumarea lui Andrei, este o adevărată experiență spirituală, care te va ajuta să te detașezi de problemele și stresul zilnic.

REZERVARE
Hatha Yoga la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Hatha Yoga
BodyArt la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
BodyArt

BodyArt

În această perioadă simți un nivel ridicat de oboseală, izolare sau iratibilitate, iar toate acestea duc la sentimente de negativitate și la o scădere a eficacității în activitatea zilnică.  Îți pot fi afectate performanța la locul de muncă, relațiile cu cei din jur sau chiar calitatea vieții individuale.

Te invităm la o clasă specială de antrenament în care, prin respirație și mișcare, îți poți diminua aceste simptome - BodyArt. Vom combina respirația cu întinderi statice și active, pentru a elibera metodele de mișcare inutile, pentru a-ți calma mintea și a-ți regăsi echilibrul interior.

REZERVARE

Yin Yoga

Trăim zilnic în ritm accelerat, competitiv și avem un mod de viață în care uităm să ne bucurăm de faptul că existăm. Stresul cotidian, și mai ales cel psiho-emoțional a devenit o cauză principală a majorității bolilor, motiv pentru care este necesar să ne oprim din această cursă nebună și să revenim la natura noastră esențială, la un mod de viață simplu, natural și armonios.

Pentru a realiza toate acestea, te invităm pe saltea, la clasele de Yin Yoga. Împreună cu Andrei, vom face o călătorie în profunzimile corpului și sufletului nostru, pentru a descoperi repaosul, vindecarea și relaxarea după care cu toții tânjim.

Beneficiile claselor de Yin Yoga sunt neprețuite. Yin Yoga reduce stresul și anxietatea prin calmarea și echilibrarea minții și corpului. Efectele sale sunt mai profunde, relaxând fascia pentru a lucra în mod optim și îmbunătățind mobilitatea musculară. Astfel, crește fluxul de energie, cunoscut ca prana sau Chi, și vei reuși mai ușor să intri într-o stare de meditație profundă.

Clasele de Yin Yoga sunt o adevarată călătorie spirituală catre sufletul tău. Vei reuși să faci pace cu tine însăși, și vei privi cu încredere spre viitor.

REZERVARE
Yin Yoga cu Andrei
Yin Yoga cu Andrei Stoiciu
Cursuri de inot la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Cursuri de înot cu Alin Artimon & Daniel Parfenie

Clase de înot

Reluăm clasele de înot pentru adulți și copii. Te așteptăm să-ți perfecționezi stilul alături de un campion național – Alin Artimon, în fiecare zi de luni și miercuri, de la ora 11:00. Înotul lucrează întreaga musculatură, sistemul cardiovascular, inclusiv organele interne. Este o activitate intensă, care arde foarte multe calorii și care are un impact redus asupra oaselor și articulațiilor. Rezervă-ți locul acum!

REZERVARE

Ashtanga Yoga

- Începători -

Este o practică dinamică, susținută, unde dedicarea noastră completă și implicarea în momentul prezent, vor fi solicitate.

Cuvântul ashtanga se referă la Yoga tradițională a celor opt ramuri, Yoga lui Patanjali, care este autorul aforismelor din Yoga-sutra, pe care se bazează majoritatea școlilor de yoga.

Acest sistem se axează mai întâi pe yama și niyama, codul etic din Yoga-sutra, asana fiind a treia ramură-postură / practică fizică, urmate de pranayama-respirația specifică a acestei practici-Ujjaii, pratyahara-retragerea simțurilor, dharana-concentrarea, dhyana-meditația și samadhi.

Atenția noastră va fi dirijată în timpul practicii nu doar pe asane și respirația Ujjaii, ci și pe bandha-zone de sigiliu din corp astfel avantajând mișcarea energiilor, înălțarea acestora și redirecționarea pranei în trup. De asemenea avem și drishti-puncte de focusare a atenției în posturi.

REZERVARE
Ashtanga Yoga
Ashtanga Yoga
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te