Ana SPA Menu
Clase / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

PREZENTARE DOJO

Traim zilnic intr-o stare de stres, presiune si urgenta, ceea ce ne afecteaza negativ starea generala de sanatate. In viziunea noastra, o minte sanatoasa sustine corpul sanatos si vice versa. De aceea, am creat DOJO-ul - un termen japonez ce semnifica "locul revelatiilor" sau "calea" catre dezvoltarea mentala, emotionala, fizica si spirituala, DOJO-ul fiind un spatiu unde "simturile sunt trezite". Urmand filozofia noastra, ne dorim sa oferim un loc unde oaspetii sa isi recastige intreaga fiinta.

DOJO-ul este un spatiu pentru practica yoga, Pilates, evenimente cu specific sportiv, Hatha Yoga, gama breathing, Personal Training sau alte tipuri de evenimente.

REZERVARE

Programul claselor

LuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătăPrețReducere
membri
Aqua-Gym
Anca Zanfir
8:30-9:3050 lei-50%
bodyART
Andra Soare
19:15-20:1530 lei
Yoga
Andrei Stoiciu
19:00-21:0010:00-12:0060 lei-50%
Cursuri înot
Alin Artimon
12:15-13:1513:40-14:3013:30-14:3014:00-15:00
15:00-16:00
100 lei (o ședință)
680 lei (8 ședințe)
-15%

YOGA

Toate formele de Yoga practicate in vest pot fi clasificate drept Hatha yoga. Hatha, simplu spus, cuprinde toate posturile de Yoga. Astfel, toate cursurile de Ashtanga, Vinyasa, Iyengar si Power Yoga fac parte din categoria Hatha Yoga. Termenul "hatha" poate fi tradus in 2 moduri: "cel hotarat si puternic" si "echilibrul firesc dintre soare (ha) si luna (tha)".

Tehnicile Hatha sunt special concepute pentru a va alinia si calma corpul, mintea si sufletul si sunt premergatoare meditatiei.

REZERVARE
Yoga la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Aqua Gym la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Aqua Gym cu Anca Zamfir

AQUA GYM

Antrenamentul in apa este foarte eficient si popular in ultimii ani peste tot in lume. Clasele de Aqua Gym sunt tinute de un antrenor specializat, fiind reconfortante, dinamice si recunoscute pentru eficienta lor pentru toate categoriile de persoane si de varste. [ video de prezentare ]

REZERVARE

Bodyart

BodyArt constă în exerciții inspirate din yoga, arte marțiale, filozofia yin/ yang precum și tehnici cardio și de respirație! Un exercițiu dinamic de forță va fi complementat de un element de relaxare, iar trupul va învăța să penduleze între cele două stări cu dexteritate și naturalețe. Scopul de bază a antrenamentului BodyArt este de a elibera trupul, mușchii și articulațiile din încordarea unei vieți derulate pe firul rutinei – trafic intens, munca de birou, orele dedicate sedentarismului.

REZERVARE
Bodyart la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Bodyart cu Andra Soare
Cursuri de inot la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Cursuri de înot cu Alin Artimon

Cursuri de înot

Dintre toate tipurile de activități sportive, înotul este una dintre cele mai populare și eficiente modalități de a lucra musculatura întregului corp, dar și de a îmbunătăți somnul, circulația sângelui, capacitatea pulmonară, recuperarea după o accidentare, rezistența fizică și starea de spirit. Înotul este un sport care prelucrează nu doar trupul, ci și mintea. Prin urmare, nu există restricții de vârstă. Copiii, mai ales, se simt în largul lor pe mâna lui Alin Artimon, sportiv cu o experiență de peste 18 ani în înotul de performanță, multiplu campion național și instructorul nostru.

REZERVARE
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te