Ana SPA Menu
Clase / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

PREZENTARE DOJO

Traim zilnic intr-o stare de stres, presiune si urgenta, ceea ce ne afecteaza negativ starea generala de sanatate. In viziunea noastra, o minte sanatoasa sustine corpul sanatos si vice versa. De aceea, am creat DOJO-ul - un termen japonez ce semnifica "locul revelatiilor" sau "calea" catre dezvoltarea mentala, emotionala, fizica si spirituala, DOJO-ul fiind un spatiu unde "simturile sunt trezite". Urmand filozofia noastra, ne dorim sa oferim un loc unde oaspetii sa isi recastige intreaga fiinta.

DOJO-ul este un spatiu pentru practica yoga, Pilates, evenimente cu specific sportiv, Hatha Yoga, gama breathing, Personal Training sau alte tipuri de evenimente.

REZERVARE

Programul claselor

Săptămâna
01/03-07/03
LuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătăPrețReducere
membri
Bodyart Stress Relief
Andra Soare
19:00-20:0035 lei-50%
bodyART
Andra Soare
19:00-20:0030 lei-50%
Hatha Yoga
Andrei Stoiciu
18:30-20:3012:00-14:0060 lei-50%
Yin Yoga
Andrei Stoiciu
18:30-20:1060 lei-50%
Pilates18:30-19:3060 lei-50%

HATHA YOGA

Toate formele de Yoga practicate in vest pot fi clasificate drept Hatha yoga. Hatha, simplu spus, cuprinde toate posturile de Yoga. Astfel, toate cursurile de Ashtanga, Vinyasa, Iyengar si Power Yoga fac parte din categoria Hatha Yoga. Termenul "hatha" poate fi tradus in 2 moduri: "cel hotarat si puternic" si "echilibrul firesc dintre soare (ha) si luna (tha)".

Tehnicile Hatha sunt special concepute pentru a va alinia si calma corpul, mintea si sufletul si sunt premergatoare meditatiei.

REZERVARE
Hatha Yoga la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Hatha Yoga
BodyArt Stress Relief la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
BodyArt Stress Relief

BodyArt Stress Relief

În această perioadă, tot mai multe persoane simt un nivel ridicat de oboseală, izolare sau iratibilitate, iar toate acestea duc la sentimente de negativitate și la o scădere a eficacității în activitatea zilnică. Îți pot fi afectate performanța la locul de muncă, relațiile cu cei din jur sau chiar calitatea vieții individuale.

Te invităm la o clasă specială de antrenament în care, prin respirație și mișcare îți poți diminua aceste simptome - BODYART Stress Relief. Vom combina respirația cu întinderi statice și active, pentru a elibera metodele de mișcare inutile, pentru a ne calma mintea și a ne regăsi echilibrul interior.

REZERVARE

Bodyart

BodyArt constă în exerciții inspirate din yoga, arte marțiale, filozofia yin/ yang precum și tehnici cardio și de respirație! Un exercițiu dinamic de forță va fi complementat de un element de relaxare, iar trupul va învăța să penduleze între cele două stări cu dexteritate și naturalețe. Scopul de bază a antrenamentului BodyArt este de a elibera trupul, mușchii și articulațiile din încordarea unei vieți derulate pe firul rutinei – trafic intens, munca de birou, orele dedicate sedentarismului.

REZERVARE
Bodyart la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Bodyart cu Andra Soare
Yin Yoga cu Andrei
Yin Yoga cu Andrei Stoiciu

Yin Yoga

Trăim într-o societate care încurajează un ritm accelerat, competitiv și avem un mod de viață în care am uitat să ne bucurăm de însuși faptul că existăm. Stresul cotidian, și mai ales cel psiho-emoțional, a devenit cauza numărul unu a majorității bolilor, motiv pentru care avem nevoie mai mult ca niciodată să ne oprim din această cursă nebună și să revenim la natura noastră esențială, la un mod de viață simplu și natural în acord cu armonia deplină a Vieții. Pentru a realiza toate acestea, vă invităm pe saltea, la clasele de Yin Yoga. Împreună cu Andrei, vom face o călătorie în profunzimile corpului și sufletului nostru, pentru a descoperi repaosul, vindecarea și relaxarea după care cu toții tânjim.

REZERVARE

Pilates

Metoda Pilates a apărut din credința fondatorului ei în principiile de stimulare a organismului care se poate vindeca fără medicamente artificiale. Joseph Pilates a dezvoltat partitura complexă a acestui sistem de recuperare mai întâi printre tovarășii lui dintr-un lagăr britanic al prizonerilor germani din Primul Război Mondial, apoi printre dansatorii și balerinii scenei artistice din New York. Metoda a ajuns să cuprindă până la 500 de exerciții care înglobează filozofii împrumutate din fitness, educație fizică, fizioterapie. În cuvintele lui Joseph Pilates, Arta Autocontrolului este "știința, arta și dezvoltarea coordonată a corpului, minții și spiritului prin mișcări naturale, sub controlul strict la voinței."

REZERVARE
Pilates la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te