Ana SPA Menu
Wellness și SPA / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Wellness & SPA

Wellness-ul este un stil de viață potrivit celor care caută echilibrul dintre minte, corp și spirit, iar cel mai bine ne găsim acest echilibru într-un centru spa.

Spa-ul a ajuns să fie considerat loc perfect pentru refacere și relaxare. De fiecare dată când rostim acest cuvânt, mintea se decuplează de la agitația cotidiană, trecem într-o stare în care ne lăsăm cuceriți de efectele acestei experiențe reconfortante și ne lăsăm pătrunși de o minunată stare de bine.

Spa-ul este locul unde ne răsfățăm, ne videcăm trupul și ne răgăsim pacea interioară. De la terapiile vechi, milenare, până la terapiile luxoase, moderne, spa-urile sunt oaze de liniște în care tu vei fi mereu în centru atenției.

ABONAMENTE SPA REGULI DE ACCES SPA

Terapie prin plutire

Cum este somnul tău? Deși dormi 7-8 ore în fiecare noapte te simți obosit și fără energie când te trezești? Sedentarismul îți cauzează dureri persistente?

Cu toții trecem prin astfel de stări. Lipsa exercițiului fizic, a odihnei sau a unui somn eficient poate duce la dezechilibre fizice și psihice sau chiar afecțiuni grave.

Nu vrem să te îngrijorezi, de aceea îți oferim terapia de plutire ca remediu pentru sănătate, dar și pentru calmarea minții.

Float la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

ANA Spa îți pune la dispoziție experiența de plutire drept terapie naturală de regenerare și ameliorare a durerii. Plutește și tu în floating pod-ul nostru umplut cu apă la temperatura corpului și infuzată cu sare faramceutică Epsom. Plutește fără efort de parcă ai fi într-un spațiu lipsit de gravitație. Este o senzație divină pentru întregul corp când tensiunea și durerea dispar ca prin farmec. Coloana se întinde și se fortifică, în timp ce corpul traversează un proces rapid de regenerare deoarece reduce nivelul de cortizol din organism, responsabil pentru stres, și inițiază detoxifierea.

Toate aceste trăiri și senzații sunt stimulate de cristalele de sare Premium Epsom (minerale pure, bogate în magneziu și sulfat) ale căror beneficii asupra sănătății au fost dovedite științific.

Terapia îți calmează sistemul nervos, reduce anxietatea și stimulează digestia. Este un real adjuvant pentru cei cu dureri musculare cronice, diabetici și hipertensivi.

O oră de plutire în floating pod este echivalentul a 8 ore de somn odihnitor. Vei pleca odihnit, relaxat, dar plin de energie.

Citește recomandările noastre înainte de efectuarea terapiei prin plutire.

30 min: 100 lei 60 min: 165 lei 90 min: 255 lei

HAMAM

Oboseala și rutina zilnică își fac simțite prezența? Ai senzația că pe zi ce trece, aceastea devin tot mai accentuate și se adâncesc tot mai mult?

Hamam-ul este un ritual ancestral, un adevărat răsfăț pentru corpul tău. Curăță pielea în profunzime, elimină toxinele și te scapă de stresul cotidian.

La ANA Spa descoperi adevărata senzație a stării de bine și răsfățul hamam-ului, profitând de temperatura caldă și umiditatea care te învăluie într-o stare de relaxare divină. În paralel, poți beneficia de sauna umedă, de sauna uscată și de Frigidarium, care îți stimulează circulația, îți detoxifică corpul și iți liniștește mintea.

VIDEO DE PREZENTARE REZERVĂ
Hamam la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Piscina interioara la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

PISCINA INTERIOARĂ

Înotul este un stil de viață și sunt bine cunoscute beneficiile practicării lui, atât pentru corp cât și pentru relaxarea minții. Fie că îl practici ca sport de performanță sau pentru recreere, înotul îți asigură o stare de bine generală.

Piscina interioară este o oază de liniște și relaxare în orice sezon, cu o vedere panoramică spre gradina exterioară ce găzduiește și zona Jacuzzi. Temperatura controlată a apei, aerul proaspăt și răcoros precum și șezlongurile disponibile în număr mare în jurul piscinei, transformă acest spațiu într-unul preferat de membrii noștri!

SAUNA USCATA

Sauna uscată este o procedură de termoterapie pentru întregul corp, folosită de mii de ani în scop curativ, social și spiritual.

Este un moment ideal să lași grijile în urmă și să-ți relaxezi corpul, energizându-ți sufletul. Dacă ai nevoie de un stimulent pentru slăbire, este ideală deoarece crește metabolismul și stimulează detoxifierea.

Intensifică circulația sângelui, îmbunătățind sistemul cardiovascular și sistemul imunitar, pentru a fi protejat de infecții și răceli.

Detoxifierea profundă va dărui un aspect luminos, mai tânăr și suplu pielii, fiind ideală în procesul anti-aging. În plus, vei vedea îmbunătățiri ale somnului, în abordarea situațiilor stresante. Sugestia noastră este să completați o sesiune de saună cu un duș rece sau în Frigidarium, pentru a vă îmbunătăți circulația sângelui, a elimina toxinele și a vă întări imunitatea.

16:00 - 22:00 (la cerere, se poate deschide și în afara acestor ore)
Sauna uscata la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Frigidarium

FRIGIDARIUM

Folosită încă de pe vremea romanilor, această baie rece cu fulgi de gheață reprezintă o atingere miraculoasă, nu doar pentru piele, ci pentru întreg organismul. Folosită în alternanță cu sauna umedă sau cea uscată, această baie îmbunătățește circulația sanguină, accelerează recuperarea musculară după efort și reduce inflamațiile. În plus, pielea se catifelează și capătă un tonus excelent.

JACUZZI EXTERIOR

Relaxarea în natură, în preajma mirosului de brad și privind cerul albastru, pare un moment posibil doar în weekend și concediu, care trebuie pregătit din timp.

Noi, cei de la ANA Spa, am creat pentru tine atmosfera proaspătă de munte chiar în grădina noastră exterioară. Aici te poți relaxa în Jacuzzi, unde timpul devine relativ iar tensiunea și grijile par să se topească. Brazii te vor acompania în acest ritual de relaxare și vindecare a apei, pe care îl vei adora.

L - V: 16:30 - 21:00 S - D: 12:00 - 21:00
Jacuzzi exterior la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te