Ana SPA Menu
Wellness și SPA / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Float la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

FLOAT

ANA Wellness este unicul SPA din Romania ce va pune la dispozitie experienta de plutire drept terapie naturala de regenerare si management al durerii. Intins(a) pe spate intr-un floating pod umplut cu apa la temperatura corpului si infuzata cu 1.200 lbs de sare farmaceutica Epsom plutesti fara efort de parca ai fi intr-un spatiu lipsit de gravitatie.

O senzatie divina pentru intreg corpul. Tensiunea si durerea dispar. Coloana se intinde si se intareste, in timp ce corpul traverseaza un proces rapid de regenerare. Toate aceste trairi si senzatii sunt stimulate si de cristalele de sare Premium Epsom (minerale pure, bogate in magnesiu si sulfat) ale caror beneficii asupra sanatatii au fost dovedite stiintific. Aceasta terapie naturala inovatoare ofera o solutie mentala la simptomele fizice, axandu-se pe sursa problemei: stresul. [ video de prezentare ]

REZERVARE

HAMAM

Descopera adevarata senzatie a starii de bine si rasfata-te in acest spatiu, profitand de temperatura calda si umiditatea care te invaluie intr-o stare de relaxare divina. In paralel, poti beneficia de sauna umeda, de sauna uscata si de Frigidarium, care iti stimuleaza circulatia, iti detoxifica corpul si iti linisteste mintea. [ video de prezentare ]

REZERVARE
Hamam la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Piscina interioara la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

PISCINA INTERIOARA

Piscina interioara este oaza de liniste si relaxare, cu o vedere panoramica spre gradina exterioara ce gazduieste si zona Jacuzzi. Temperatura controlata a apei, aerul proaspat si racoros precum si sezlongurile disponibile in numar mare in jurul piscinei, transforma acest spatiu intr-unul preferat de toti membrii nostri!

SAUNA USCATA

Lasa-ti problemele in urma si relaxeaza-te in intimatatea saunei noastre. Stresul, tensiunea si durerea se topesc. Sauna chiar face minuni, energizandu-ti sufletul extenuat. Va sugeram sa completati o sesiune de sauna cu un dus rece sau in Frigidarium, pentru a va imbunatati circulatia sangelui, a elimina toxinele si a va intari imunitatea.

Sauna uscata la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Jacuzzi exterior la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

JACUZZI EXTERIOR

Destinde-te in Jacuzzi-ul de exterior si lasa apa sa te vindece si sa-ti relaxeze trupul extenuat. Brazii sunt singuri tai companioni. Trage adanc aer in piept si lasa-ti sufletul sa se umple cu parfumul lor. Plimba-ti privirea pe albastrul nesfarsit al cerului. Sufletul tau pluteste odata cu timpul, usor ca o pana.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te