Ana SPA Menu
Masaje

Refresh.
Relax.
Revive.

Masaje "Pure Wellness"

Aromazen

Masajul Aromazen este alegerea perfecta pentru relaxare, ce combină diferite tehnici cu scopul de a echilibra energiile din corp și minte. Mișcările sunt precise, învăluitoare și ferme, centrate pe tensiunea emoțională.

50 min: 170 lei 75 min: 225 lei
REZERVARE
Masaj Aromazen
Masaj Balinez

Ballinesse

Un ritual care oferă un echilibru perfect ȋntre corp și suflet. Stimulând punctele energetice ale corpului, Ballinesse favorizează circulația sângelui și activează sistemul imunitar al organismului. Se lucrează pe cele 12 meridiane energetice ale corpului prin presiuni delicate, dar și profunde pentru a elibera energia stagnată atât în organism, cât și la nivelul articulațiilor.

75 min: 225 lei
REZERVARE

Head and Feet

Masaj pentru eliberarea de emoții negative și detensionarea pozițiilor rigide însușite în viața de birou. Ameliorează cefaleea, durerile de ochi, tensiunile acumulate la nivelul coloanei cervicale, durerile musculare, insomnia, și tulburările de circulație. În același timp, mișcările de masare a capului și a picioarelor înlătură senzațiile neplăcute și induc o stare de relaxare, calm și acceptare a trupului tău.

50 min: 190 lei
REZERVARE
Masaj Head and Feet
Masaj Hot Stones

Hot Stones

Masajul cu pietre calde este o formă ancestrală de termoterapie care pătrunde în profunzimea musculară prin intemediul pietrelor vulcanice încălzite. Începe ca un Masaj Suedez tradițional pentru a se transforma de-a lungul procedurii într-un masaj delicat și relaxat cu pietre.

75 min: 225 lei
REZERVARE

Masaj pentru viitoarea mamă

Masaj dezvoltat special pentru femeile însărcinate, fiind în același timp blând, reconfortant și tonifiant. Scopul său este de a îmbunătăți circulația sângelui și relaxarea mușchilor astfel încât picioarele și spatele mamei să suporte mai ușor greutatea sarcinii.

50 min: 200 lei
REZERVARE
Masaj pentru viitoarea mamă
Reflexoterapie

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o tehnică specială de masaj, executat manual sau instrumental și care se bazează pe relația dintre anumite zone cutanate și activitatea aparatelor și sistemelor organismului uman. Poate fi folosită în prevenirea și tratamentul multor dezechilibre și afecțiuni.

50 min: 170 lei
REZERVARE

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente forme de terapie alternativă și reprezintă soluția pentru o mare parte din afecțiunile fizice. Tehnica folosită este adaptată în funcție de situație în urma unei evaluări.

50 min: 220 lei 75 min: 300 lei
REZERVARE
Masaj terapeutic
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te