Ana SPA Menu
Masaje

Refresh.
Relax.
Revive.

Masaje "Pure Wellness"

Masajele Pure Wellness îți oferă cea mai profundă relaxare, pentru o stare de bine, eliberând orice tensiune fizică și psihică. În plus, vei avea o piele radiantă prin îmbunătățirea circulației sanguine și prin drenajul limfatic.

Aromazen

Masajul Aromazen este alegerea perfectă pentru a scăpa de stresul cotidian. Îmbunătățește circuația sanguină, ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, ceea ce va conduce la o relaxare fizică și pshică deplină.

Mișcările ușoare, dar precise de netezire și frecare, împreună cu exercițiile de respirație îți vor echilibra energia corpului și a minții, și-ți vor asigura o mai bună oxigenare a corpului.

50 min: 235 lei 75 min: 320 lei
REZERVARE
Masaj Aromazen
Masaj Hot Stones

Masaj cu pietre calde

Masajul cu pietre calde (pietre vulcanice) combină beneficiile masajului de relaxare cu cele ale termoterapiei, ceea ce conduce la o relaxare a musculaturii în profunzime, dar și la îmbunătățirea circulației sanguine. Pe lângă acest beneficii, masajul cu pietre calde îți va echilibra energiile din corp, te va scăpa de stres și tensiune, și-ți va atenua durerile articulare sau reumatice.

Pregătește-te să-ți îmbunătățești starea de spirit și să te simți energizată. Pentru că tu meriți tot ce este mai bun!

75 min: 320 lei
REZERVARE

Masaj pentru viitoarea mamă

Acest masaj divin este special pentru tine, viitoare mamă, începând cu al doilea trimestru de sarcină. El îți va îmbunătăți circulația sângelui și îți va relaxa spatele și picioarele, pentru a suporta mai ușor sarcina.

Prin creșterea nivelului de dopamină și serotonină vei simți o stare de bine mult dorită, iar prin scăderea nivelului de cortizon vei scăpa de stres și te vei bucura de odiseea pe care o trăiești.

Indirect va beneficia și fătul de acest masaj, printr-o oxigenare mai bună a sângelui care îl hrănește. Este un tratament blând, reconfortant și tonifiant în care se folosește doar ulei fără arome.

50 min: 265 lei
REZERVARE
Masaj pentru viitoarea mamă
Reflexoterapie

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o tehnică specială de masaj. Ea reechilibrează organismul, elimină toxinele și deblochează circuitul energetic in corp, tratând afecțiuni ale unor organe prin stimularea unor puncte specifice de la suprafața pielii.

Vei simți o stare de ușurare prin masarea acestor puncte cheie până la dispariția durerii locale și a granulațiilor de sub piele. Aceste manevre îmbunătățesc circulația sanguină și limfatică, obținându-se chiar și normalizarea funcției organului căruia îi corespunde punctul masat.

50 min: 235 lei
REZERVARE

Candle massage

Masajul cu lumânări speciale este un răsfăț senzațional pentru simțurile tale. Îți va relaxa și calma mintea și corpul într-un ritual de mindfulness pe care îl vei adora.

Masajul acesta combină efectul magic al uleiurilor esențiale, pure și naturale, captate în ceara lumânării, cu mișcări ușoare, care duc experiența relaxării la un alt nivel. La final pielea ta va fi super hidratată, fermă și fină ca mătasea.

Pielea ta va radia de sănătate iar tu vei zâmbi prin toți porii!

50 min: 285 lei 75 min: 345 lei
REZERVARE
Candle massage
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te