Ana SPA Menu
Masaj de Cuplu

Refresh.
Relax.
Revive.

Masaj de cuplu

Dacă împarți responsabilitățile familiei cu partenerul tău, de ce nu v-ați răsfăța și la masaj împreună? De când nu ați mai avut un moment de răsfăț în doi? Poate ați avut amândoi o perioadă mai aglomerată, mai tensionată și ați acumulat oboseală și stres. Poate sunteți părinți și vă lipsește timpul petrecut în cuplu. O experiență senzorială profundă și reconfortantă, așa cum este masajul în doi, va echilibra energiile în cuplu și va oferi timp prețios de regăsire și atenție.

Totul ar trebui să plece de la doi, de la relaxarea în doi.

Follow Me

- Masaj de relaxare -

Masajul Follow Me este alegerea perfectă pentru a vă bucura în doi de magia masajului de relaxare, fizică și psihică.

Într-o atmosferă caldă și primitoare, amândoi veți descoperi că starea de bine este singura stare în doi.

Mișcările ușoare, dar precise, de netezire și frecare, împreună cu exercițiile de respirație, vă vor echilibra energia corpului și a minții, și vă vor asigura o oxigenarea mai bună a corpului.

50 min: 395 lei 75 min: 515 lei
REZERVARE
Masaj Follow Me
Masaj Bonny & Clyde

Bonnie & Clyde

- Masaj în profunzime -

Acest masaj combină aplicarea unei presiuni ferme cu mișcări ușoare, pentru a ajunge la straturile musculare profunde. Acest duo de tehnici și ritmuri de masaj este celebru în tratarea durerilor cronice și a contracturilor regăsite în zona cervicală și lombară, precum și în regiunea inferioară a picioarelor.

Puteți atenua tot disconfortul acumulat cu acest tip de masaj special, terapeutic și intuitiv, care personalizează mișcările în funcție de zona afectată. Un mix de tehnici menit să deblocheze și cele mai încăpățânate blocaje energetice. Vă amintiți ce bine era când vă simțeați confortabil?

50 min: 445 lei 75 min: 585 lei
REZERVARE

Tentația Evei

Pregătește-te de un masaj de armonizare trup-minte, recunoaștere și explorare a corpului tău prin activarea punctelor vitale, în prezența persoanei dragi ție. O combinație senzuală de tehnici de întindere delicată și mișcări ușoare, care vor echilibra energia corpului și a minții, și vor stimula energia corpului sau flow-ul chi.Veți simți amândoi cum pășiți în paradis, într-un vis senzorial dedicat plăcerilor simțurilor.

75 min: 585 lei
REZERVARE
Masaj Tentația Evei
Masaj Romeo și Julieta

Romeo și Julieta

- Candle massage -

Masajul cu lumânări speciale este un răsfăț senzațional pentru simțurile voastre. Vă vor relaxa și calma mintea într-un ritual de mindfulness pe care îl veți adora.

Masajul acesta combină efectul magic al uleiurilor esențiale, pure și naturale, captate în picături de ceară calde, cu mișcări ușoare, care duc experiența relaxării la un alt nivel.

Uleiurile vă vor hrăni și hidrata pielea în profunzime, îmbunătățind elasticitatea și aspectul acesteia. La final pielea voastră va fi super hidratată, fermă și fină ca mătasea. Veți fi cuplul care va zâmbi prin toți porii!

50 min: 445 lei 75 min: 585 lei
REZERVARE
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te