Ana SPA Menu
Masaj de Cuplu

Refresh.
Relax.
Revive.

Masaj de cuplu

Masaj Follow Me

Un masaj în doi, ritualul combină tehnici malaysiene, chinezești și indiene pentru a echilibra energiile și a elimina oboseala din corp și minte. Mișcările sunt precise, învăluitoare și ferme, centrate pe tensiunea emoțională.

50 min: 315 lei 75 min: 405 lei
REZERVARE
Masaj Follow Me
Masaj Bonny & Clyde

Masaj Bonnie & Clyde

Masaj care combină aplicarea unei presiuni ferme cu mișcări ușoare de masaj pentru a ajunge la straturile musculare profunde. Acest duo de tehnici și ritmuri de masaj este celebru în tratarea durerilor cronice și a contracturilor regăsite în zona cervicală și lombară, precum și în regiunea inferioară a picioarelor.

50 min: 350 lei 75 min: 470 lei
REZERVARE

Tentația Evei

Masaj de armonizare trup-minte și recunoaștere a corpului tău prin activitarea punctelor energetice vitale. Combină tehnici de întindere delicată, aromaterapie și acupunctură pentru a stimula circulația sângelui și flow-ul chi. Paradisul iese din mit și devine pământesc, senzorial și dedicat plăcerilor simțurilor.

75 min: 470 lei
REZERVARE
Masaj Tentația Evei
Masaj Pe aripile vântului

Pe aripile vântului

Ritual pentru cuplurile care își doresc ca durerile și contracturile musculare să dispară... ca pe aripile vântului! Viguros și stimulant, ferm și delicat în același timp, masajul e adaptabil nevoilor și dorințelor fiecăruia în parte, oferind terapeutului libertatea de a își folosi experiența în mixuri creative de tehnici și proceduri corporale.

50 min: 350 lei 75 min: 470 lei
REZERVARE

Frământările Anei

Masaj inspirat din legenda Meșterului Manole și care se bazează pe tehnicile reflexoterapiei pentru a elimina toxinele acumulate în corp și pentru a consolida punctele cheie energetice. Moto-ul reflexoterapeului? "Zâmbetul provine de la picioare"!

50 min: 350 lei
REZERVARE
Masaj Frământările Anei
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te