Ana SPA Menu
Masaj Terapeutic

Refresh.
Relax.
Revive.

Masaj terapeutic

Kinetoterapia este utilă pentru recuperarea medicală somato-funcţională şi constă în asocierea unor metode bazate pe exercițiul fizic. Cu alte cuvinte, un kinetoterapeut dedicat te va asista, în mod profesionist, să faci anumite mișcări benefice pentru tine.

Kinetoterapie Kinetoterapie Kinetoterapie

Avantajele acestor exerciții sunt creșterea forței și rezistenței musculare, îmbunătățirea coordonării mișcărilor și înlăturarea sau corectarea anumitor deficiențe fizice. Înainte de a începe kinetoterapia este necesară o evaluare inițială, ținând cont de constituția pacientului, vârsta, afecțiunea pe care o are, tipul de activitate pe care îl desfășoară, stadiul de evoluție a bolii, existența altor afecțiuni. 

Kinetoterapia te ajută să-ți cunoști mai bine corpul, mișcările pe care le realizezi și cum să te adaptezi anumitor situații.

25 min: 90 lei
REZERVARE

Masaj în profunzime

Din cauza sedentarismului, a poziției incomode pe scaunul de la birou sau a timpului  îndelungat petrecut în trafic, durerile cervicale sau lombare se resimt mai acut. Te simți permanent obosit, iar durerile îți strică buna dispoziție.

Trebuie să știi că poți atenua disconfortul cu acest tip de masaj special, terapeutic, care se realizează lent și implică aplicarea unei presiuni ferme pentru a ajunge la straturile musculare profunde. Cu timpul, durerile cronice, contracturile din zona cervicală, lombară și din zona inferioară a picioarelor se remit. Îți amintești ce bine este când te simți confortabil?

50 min: 279 lei 75 min: 359 lei
REZERVARE
Masaj Deep Tissue
Masaj Terapeutic Intuitiv

Masaj Terapeutic Intuitiv

Poți alege un astfel de masaj personalizat când ai nevoie de relaxarea și calmarea unei anumite zone.

Masajul intuitiv este un masaj cu tentă holistică, terapeutul aplicând diverse tehnici terapeutice de masaj (energice, relaxante, profunde, tonifiante), pentru a facilita eliberarea blocajelor energetice.Te vei bucura de o formă de terapie adaptată nevoilor tale unice, lucrând diverse zone cu intensități și tehnici diferite.

50 min: 285 lei 75 min: 395 lei
REZERVARE

Masaj pentru spate dureros

Durerile de spate cauzate de șederea îndelungată pe scaun sau într-o poziție fixă îți strică pofta de viață și îți schimbă postura? Nu trebuie să o lași să se cronicizeze. Ne vom ocupa noi de detensionarea spatelui tău printr-un masaj complex, care te va face să te simți calm, zen și cu adevărat vioi!

Tratamentul terapeutic presupune combinarea unor tehnici de masaj la nivel muscular (presiune susținută, frământare), cu mișcări de întindere împrumutate din tradiția thailandeză, pentru a elibera presiunea asupra articulațiilor din coloană și picioare.

25 min: 160 lei
REZERVARE
Masaj pentru dureri de spate
Relaxare cervicală

Masaj pentru relaxare cervicală

Masajul cervical este principalul tip de masaj recomandat pentru ameliorarea simptomelor spondilozei. Exceptând această afecțiune, acest tip de masaj este utilizat în numeroase cazuri, începând de la oboseală și până la durerea temporară a zonei gâtului, umerilor, brațelor și a zonei superioare a spatelui. Prin diferite tehnici de masaj terapeutic se detensionează musculatura cervicală, iar tu te vei putea mișca fără probleme.

25 min: 160 lei
REZERVARE

Masaj pentru cap și gât

Știi momentul acela când simți că parcă se desprinde capul de corp? Durerea aceea surdă datorată poziției rigide în care stai la birou. Acolo par să se fi adunat toate durerile, oboseala și tensiunile lumii. Așa a apărut și insomnia, și toată ziua îți este dată peste cap.

Încearcă să-ți imaginezi cum terapeutul nostru îți masează capul și gâtul, eliberând toată această tensiune și emoțiile negative. Efectele sale benefice îți vor îndepărta cefaleea, durerile de ochi și tensiunile la nivel cervical și muscular.

În același timp, mișcările de masare a capului și a gâtului înlătură senzațiile neplăcute și induc o stare de relaxare, calm și acceptare. Altfel parcă vezi lumea așa!

25 min: 160 lei
REZERVARE
Head & Neck
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te