Ana SPA Menu
Kinetoterapie

Refresh.
Relax.
Revive.

Kinetoterapie

Deep Tissue

Masaj terapeutic care implică aplicarea unei presiuni ferme combinată cu loviturile ușoare pentru a ajunge la straturile musculare profunde. Cu timpul, tratează durerile cronice, durerile sau contracturile regăsite în zona cervicală, lombară și în regiunea inferioară a picioarelor.

50 min: 220 lei 75 min: 300 lei
REZERVARE
Masaj Deep Tissue
Masaj Terapeutic Intuitiv

Masaj Terapeutic Intuitiv

Masajul intuitiv este un masaj cu tenta holistica, terapeutul combinand liber diverse tehnici de masaj terapeutice (energice, relaxante, profunde, tonifiante) pentru a facilita eliberarea blocajelor energetice. Intutia terapeutului, impreuna cu starea ta din acel moment facilititeaza localizarea blocajelor. Te vei bucura de o formă de terapie adaptată nevoilor tale unice.

50 min: 220 lei 75 min: 300 lei
REZERVARE

Masaj pentru dureri de spate

Back massage 25' / Back and legs 50'

Tratament unitar ce presupune tehnici de masaj la nivel muscular (presiune susținută, frământare) și mișcări de întindere împrumutate din tradiția thailandeză pentru a elibera presiunea asupra articulațiilor din spate și picioare, permițându-vă astfel să vă simțiți calm, zen și cu adevărat multicultural!

25 min: 120 lei
REZERVARE
Masaj pentru dureri de spate
Relaxare cervicală

Relaxare cervicală

Masajul cervical este principalul tip de masaj recomandat pentru ameliorarea simptomelor spondilozei. Exceptând această afecțiune, acest tip de masaj este utilizat în numeroase cazuri, începând de la oboseală și până la durerea temporară a zonei gâtului, umerilor, brațelor și a zonei superioare a spatelui. Prin diferite tehnici de masaj terapeutic se detensionează musculatura cervicală.

25 min: 120 lei
REZERVARE

Head & Neck

Masaj pentru eliberarea de emoții negative și detensionarea pozițiilor rigide însușite în viața de birou. Ameliorează cefaleea, durerile de ochi, tensiunile acumulate la nivelul coloanei cervicale, durerile musculare, insomnia, și tulburările de circulație. În același timp, mișcările de masare a capului și a gatului înlătură senzațiile neplăcute și induc o stare de relaxare, calm și acceptare.

25 min: 120 lei
REZERVARE
Head & Neck
Relaxare cervicală

Kinetoterapie la sală

Kinetoterapia utilizeaza miscarea ca terapie, cu rolul de a restabilii anumite functii ale corpului. Programele de kinetoterapie sunt special concepute printr-o evaluare inițială, ținând cont de constituția pacientului, vârsta, afecțiunea pe care o are, tipul de activitate pe care îl desfășoară, stadiul de evoluție a bolii, existența altor afecțiuni. Kinetoterapia ne ghidează în a ne cunoaște mai bine corpul, mișcările pe care le realizăm și tot ceea ce se întâmplă la nivel fizic atunci când suferim traumatisme sau apar schimbări în fața cărora trebuie să ne adaptăm.

25 min: 65 lei
REZERVARE
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te