Ana SPA Menu
Scapa de stres cu Masaje

Scapa de stres cu Masaje "Pure Wellness"

Share

Masajul are numeroase proprietati vindecatoare care iti vor transforma in totalitate stilul de viata agitat. In prezent, activitatiile cotidiente au un efect negativ asupra corpului si mintii. Omul modern traieste viata intr-un ritm dinamic, este inconjurat de stres, probleme si intampina dificultati cu somnul. Daca si tu treci prin acest lucru trebuie sa stii ca masajul de relaxare are un efect incredibil asupra ta, este o adevarata arta care implica tehnici manuale pentru imbunatatirea circulatieiei sangelui, eliminarea anxietatii, imbunatatirea somnului, reducerea tensiunii si invaluirea corpului intr-o stare de relaxare profunda.

Tipuri de masaj-masajul pentru relaxare

Am creat un spatiu pe atat de rafinat, pe cat de linistitor. Revitalizeaza-ti trupul, mintea si spiritul intr-o atmosfera de cinci stele, si relaxeaza-te in universul plin de pace al ANA Wellness & SPA. Varietatea de tratamente este de inspiratie orientala, europeana si are o abordare holistica, aducand impreuna virtutile vechilor arte vindecatoare. Aromazen este un masaj ideal pentru relaxarea corpului care imbina tehnici diferite pentru un exhilibru dintre corp si minte. Acesta dureaza 50-75 de minute si implica miscari precise, ferme si invaluitoare, centrate pe tensiunea emotionala. Masajul Ballinesse are beneficii precum: stimularea circulatiei sangelui, intarirea sistemului imunitar al organismului si mentinerea echilibrului psihic. Ballinesse stimuleaza punctele energetice ale corpului, lucrand pe cele 12 meridiane prin alternanta dintre miscarile delicate si profunde. Astfel, zonele de tensiune dispar, iar energia stagnanta este eliminata din corp.

Daca duci o viata agitata si suferi de o stare de incordare permanenta si stres, termoterapia este solutia pentru tine. Masajul cu pietre calde te va detensiona si te vei simti mult mai bine dupa efectuarea acestuia. Acest tip de masaj este este o forma ancestrala de termoterapie care patrunde in profunzimea musculara prin intemediul pietrelor vulcanice incalzite. Sedinta de 75 de minute debuteaza cu un Masaj Suedez care te va relaxa si te va pregati pentru pietrele calde. Revitalising Massage este un tratament pentru muschi si articulatii, imprumutat din traditia thailandeza pentru a relaxa spatele si picioarele profund. Este un tratament unitar ce presupune tehnici de masaj la nivel muscular (presiune sustinuta, framantare) si miscari de intindere, permitandu-va astfel sa va simtiti calm, zen si cu adevarat multicultural!

Masajul cu efect terapeutic

Masajul poate avea si efect terapeutic pentru tratarea si profilaxia diferitor afectiuni la nivelul aparatului respirator, sistemului muscular, osos, articular, nervos si cardiovascular. Aplicat in mod regulat, masajul amelioreaza durerile cronice in special la nivelul coloanei vertebrare si contracturile musculare. La Ana Wellness&SPA avem 3 tipuri deiferite de masaj pentru nevoile dumneavoastra cu scop terapeutic: Deep Tissue, Reflexoterapie si Masaj terapeutic.

Deep Tissue este un masaj terapeutic care are ca scop tratarea durerilor cronice, ajungand in profunzimea muschiilor. Pentru acest tip de masaj se foloseste o presiune ferma combinate cu lovituri usoare. Durerile sau contracturile regasite în zona cervicala, lombara si in regiunea inferioara a picioarelor pot fi tratate cu ajutorul acestui masaj. Reflexoterapia este o tehnica speciala care poate implica diverse instrumente sau poate fi executat exclusiv manual. Bazandu-se pe activitatea aparatelor din corp si relatia dintre anumite zone cutanate, tratamentul ajuta la prevenirea si tratarea diverselor afectiuni. Masajul terapeutic este un serviciu personalizat care se realizeaza in urma unei evaluari. In functie de afectiunile tale ti se va aplica cea mai eficienta forma de masaj.

Beneficiile de tratamentelor de relaxare

-reducerea stresului
-stimularea metabolismului
-refacerea simtului armoniei interioare
-ridicarea tonusului general al organismului;
-imbunatatirea circulatiei sanguine
-stimularea sistemului imunitar
-imbunatatirea starii de spirit
-prevenirea diferitelor tipuri de boli nervoase
-reducerea tensiunii musculare
-echilibrarea sistemului musculo-scheletice.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te