Ana SPA Menu
Jogging: alergat in aer liber sau pe banda? / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Jogging: alergat in aer liber sau pe banda?

Share

 

Joggingul este, cu siguranta, o metoda eficienta de antrenament si are numeroase beneficii. Cand vine vorba de alergat poti opta pentru jogging pe banda sau in aer liber, dar, bineinteles, exista cateva diferente. Oricare dintre antrenamente ai alege trebuie sa stii ca alergatul contribuie la mentinerea unui corp sanatos si previne numeroase boli.

De ce este bine sa faci jogging?

Joggingul este perfect pentru a mentine buna dispozitie si a reduce nivelul de stres, fitness-ul in general este preferat de oameni pentru ca acestia il considera o relaxare cu numeroase beneficii. La Ana Wellness & SPA iti punem la dispozitie o sala ultra moderna unde te poti relaxa si poti deveni un om mai bun, increzator in propriile forte. De asemenea, alergatul intareste sistemul imunitar, stimuleaza circulatia sangvina, sprijina arderea grasimilior si contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv, cardiovascular si respirator. Astfel, indiferent de diferentele dintre alergatul pe banda sau in aer liber, acesta este un antrenament incredibil de important si recomandat de catre specialisti pentru o viata sanatoasa.

 

Alergatul in aer liber

Ceea ce face diferenta la alergatul in aer liber este faptul ca poti alege dintr-o multitudine de trasee unde sa iti desfasori antrenamentul. Indicat este sa diversifici zona pentru a face antrenamentul cat mai eficient. Factori precum vantul, terenul si temperatura fac alergatul mai dificil si te pot face sa arzi mai multe calorii. Suprafete neregulate sau traseele nepavate cresc gradul de dificultate si te vor ajuta sa iti testezi echilibrul si coordonarea. Vremea in schimb este un dezavantaj, fiindca te poate impiedica in realizarea antrenamentului, iar eficienta este oferita de un program bine stabilit si respectat cu exactitate. Este de retinut ca indiferent de locul unde alegi sa faci jogging, va trebui sa ai un echipament adecvat, pentru a prevenii accidentarile. Incaltamintea este decisiva in acest sens, pentru a evita problemele mari la nivelul articulatilor, ligamentelor si incheieturilor. Este bine sa investeti intr-o incaltaminte speciala care sa se potriveaca cu forma talpii dumneavoastra.

Alergatul pe banda

Alergatul pe banda este o forma de antrenament mai confortabila care iti asigura un mediu perfect cu o temperatura, umiditate si suprafata constante. Sala de fitness Ana Wellness & SPA este dotata cu ultima generatie de echipamente Technogym, iar banda de alergat iti ofera posibilitatea sa controlezi viteza si inclinarea pentru a face antrenamentul eficient si adaptat nevoilor tale. Pentru relaxare poti sa te conectezi la banda si sa te bucuri de muzica preferata. In plus, riscul de accidentare este minim iar suprafata este una neteda ceea ce iti va face antrenamentul incredibil de placut.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te