Ana SPA Menu
Importanta unui antrenor personal / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Importanta unui antrenor personal

Share

Stresul din viata cotidianta poate fi eliminat foarte usor atunci cand patrunzi pe taramul relaxarii absoulute la Ana Wellnes&SPA. Miscarea nu trebuie sa lipseasca din viata dumneavoastra pentru a mentine echilibrul intre sanatatea fizica si mintala. Fitness-ul te va ajuta sa te autodepasesti, sa iti atingi obiectivele proprii si sa faci fata provocarilor zilnice. Planul tau personal de wellness se poate indeplini cu ajutorul specialistilor nostri care te vor indruma pe parcursul orelor de fitness. Iti prezentam in acest articol care sunt facilitatile noastre si cat de mult te poate ajuta un antrenor personal.

Sala de fitness Ana Wellness&SPA

Odata ajuns la sala de fitness te vei bucura de un spatiu intim unde sa iti desfasori antrenamentele, avand o priveliste superba asupra piscinei interioare si a spatiului verde din jurul centrului spa. Cu ajutorul tehnologiei Tehnogym de ultima generatie vei reusi sa iti depasesti limitele si sa lucrezi eficient exercitii de cardio, forta si tonifiere. Mai mult de atat, poti lasa toate grijile de acasa si sa te bucuri de liniste, in timp ce iti stimulezi toate simturile. Astfel, vei reusi sa traiesti din plin un stil de viata santos in timp ce te bucuri de multe alte beneficii care te vor ajuta sa iti formezi noi deprinderi importante. Ambitioneaza-te, impinge-ti si depaseste-ti limitele in sala noastra de fitness! Odata ce vei pasi la Ana Wellness, vei dori sa te intorci de fiecare data, pentru ca rezultatele nu vor inceta sa apara, vei capata incredere in tine si ambitia necesara sa iti atingi toate scopurile.

Descopera ofertele si abonamentele noastre la sala de fitness: http://www.anawellness.ro/abonamente/

De ce ai nevoie de un antrenor personal?

Pentru ca exercitiile practicate sa fie eficiente si sa te bucuri de rezultate satisfacatoare, ai nevoie de un plan bine stabilit, de exercitiile potrivite pentru tine si de un program alimentar adecvat. Fiecare persoana este unica, de aceea avem nevoi diferite in antrenamentul de fitness. In functie de obiectivele tale, pregatirea fizica si rezistenta la efort, antrenamentul si nutritia trebuie individualizate de catre antrenorul personal, singurul care poate stabili acest lucru si care iti va arata tehnica corecta de executie pentru a evita accidentarile, exercitile inutile sau deformarile osoase. Specialistii nostri vor alege tipul de antrenament care ti se potriveste pentru ca tu sa-ti indeplinesti idealurile. Antrenorul tau personal trebuie sa se asigure ca antrenamentul este placut si tolerat, va alege intensitatea potrivita în functie de tipul somatic, varsta si rezistenta ta la efortul fizic.

Rolul antrenorului personal este acela de a menține un nivel constant al motivatiei si increderii in sine a practicantului. Deoarece la inceput exercitiile pot parea dificile, rezistenta la efort fiind minimala, factorul motivational nu trebuie sa lipseasca. La Ana Wellness&SPA antrenamentele sunt placute si vor fi facute in ritmul dumneavoastra, pentru a nu te suprasolicita. Nu uita cat de importanta este puterea exemplului, vei beneficia de suport vizual si de indrumarea unui specialist pentru a practica toate exercitiile corect, cu un grad de efort potrivit.

Asadar, daca iti doresti sa devi un om mai bun, cu infatisarea mult dorita si sa lasi problemele cotidiene de-o parte, te asteptam in sala noastra de fitness alaturi de un antrenor specializat in domeniu!

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te