Ana SPA Menu
Idei de cadouri pentru relaxare si sanatate / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Idei de cadouri pentru relaxare si sanatate

Share

Anul 2020 a adus multe schimbari si s-a reflectat in sanatatea noastra si starea de spirit. Conform statisticilor, tot mai multi romani sunt atrasi de cadourile tip experienta. Fiind un an atat de dificil, oamenii se bucura mai mult de momentele frumoase, decat de un obiect material. Pentru ca ne aflam in pragul sarbatorilor, vrem sa va oferim cateva sugestii de cadouri perfecte pentru cei dragi. Viata de zi cu zi se desfasoara intr-un ritm alert, iar problemele si responsabilitatile ne reduc din timpul dedicat propriului corp. Nu trebuie sa lipseasca si momentele de relaxare pe care le poti obtine cel mai bine printr-un rasfat la SPA. In acest sens, posibilitatile sunt nelimitate, de la tratamentele faciale, corporale, la jacuzzi si piscina, toate producand mult dorita stare de bine. Citeste in acest articol 3 idei de cadouri la Ana Wellness&SPA!

1. Un abonament la SPA

Un abonament la SPA este o idee de cadou potrivita pentru orice persoana, fie ca vorbim de familie, prieteni sau colegi de birou. Acest serviciu va introduce persoana in lumea relaxarii profunde si doar in acest fel poate descoperii toate facilitatile puse la dispozitie de Ana Wellness&SPA. Alte persoane potrivite pentru acest tip de cadou pot fi cele care au o viata sportiva, sunt pasionati de miscare sau inclina spre o viata echilibrata, de spiritualitate. Abonamentul de o luna cuprinde accesul pe tarmul SPA-ului nostru dotat cu foarte multe zone de relaxare profunda. Cel care a avut bucuria sa primeasca un astfel de cadou se va bucura de piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala de fitness si multe alte beneficii. Va avea parte de 50% reducere la clasele de pilates, yoga, aqua-gym etc., sesiune gratuita de evaluare personala, accesul la barul de ceai si bauturi racoritoare din partea casei etc.

2. Voucher cadou-O zi la SPA

Un cadou simplu, elegant, care va face persoana respectiva foarte fericita cu gandul ca ai ales ceva special pentru nevoile ei. O zi la SPA este perfecta pentru cei care nu au experimentat pana acum tipul acesta de relaxare sau care nu au timp pentru acest lucru si nu le-ar fi de folos un abonament. Voucherul cadou este menit sa ofera o zi perfecta, un rasfat total. Acesta cuprinde accesul la o clasa de miscare, o terapie corporala, un tratament facial si un pahar de Prosecco.Toate acestea sunt complet la alegere, astfel nu trebuie sa iti faci griji sa selectezi tratamentul potrivit pentru cel caruia ii daruiesti voucherul. In plus, poti creea un voucher personalizat pentru o zi la SPA. Fie ca iti doresti sa oferi o zi lunga de totala relaxare sau un cocktail de terapii corporale si faciale, noua ne face placere sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie! Tu ne suni, ne descrii persoana draga, partenerul de afaceri sau prietenul din copilărie, iar noi iti impletim pe loc un rasfat memorabil! Pentru cei dragi, oferirea acestei zi magice la SPA nu poate insemna decat, dragoste, pretuire si grija pentru el/ea.

3. Un masaj cadou

Cine nu iubeste masajele? Nu trebuie sa ai o problema, sa te confrunti cu durerea ca sa iti doresti un masaj. Exista foarte multe tipuri de masaje de relaxare care sunt un adevarat rasfat. Astfel, sa oferi o terapie corporala cadou este alegerea perfecta pentru oricine. Poti opta pentru masajele clasice de relaxare sau pentru ceva mai special, cum ar fi masajul cu pietre incinse. In cazul cuplurilor, la Ana Wellness&SPA vei gasi numeroase variante pentru o zi la SPA in doi. Citeste mai multe despre masajele de cuplu aici.

Indiferent de alegerea facuta, atentia la starea de bine a unei persoane are o importanta deosebita. Nu poti da gres daruind o astfel de experienta unica ce ii va aduce atatea beneficii. Pentru alte idei de cadou si informatii suplimentare, apeleaza cu incredere la expertii nostri. Ei te vor indruma catre varianta ideala pentru a atinge starea de bine, in functie de persoana.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te