Ana SPA Menu
Activitati de cuplu. O zi la SPA in doi! / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Activitati de cuplu. O zi la SPA in doi!

Share

La Ana Wellness&SPA patrunzi pe taramul linistitor al descoperirii de sine. Aflat in incinta hotelului Crowne Plaza Bucharest 4*, in mijlocul orasului, centrul nostru spa este locul care te scapa de agitatia urbana. Atunci cand vei pasi in incinta Ana Wellness&SPA, vei descoperi ca ai ajuns intr-o lume magica, lipsita de stres care te va ajuta sa te redescoperi si sa obtii o adevarata stare de bine. Iti propunem cateva activitati de cuplu, relaxante, care sa va deconecteze de problemele cotidiene si sa va apropie unul de altul. Activitatile impreuna cu persoana iubita sunt extrem de importante in viata de cuplu, iar daca ai ramas fara idei sau ai neglijat putin timpul petrecut in doi, noi avem solutia. Iti propunem in acest articol cateva activitati la centrul nostru SPA perfecte pentru un cuplu!

 

Piscina interioara sau jacuzzi-ul exterior

Inca de cand vei intra vei observa piscina noastra interioara, locul perfect pentru relaxare. Aceasta este o oaza de liniste, cu o vedere panoramica spre gradina exterioara ce gazduieste si zona Jacuzzi. Temperatura controlata a apei, aerul proaspat si racoros precum si sezlongurile disponibile in numar mare in jurul piscinei, transforma acest spatiu intr-unul preferat de toti membrii nostri! O zi la psicina suna foarte bine pentru un cuplu, gata sa acorde timp unul pentru celalalt. Jacuzzi-ul nostru este, de asemenea, un loc perfect pentru oboseala adunata in viata de zi cu zi. Cadrul in care se afla te ajuta sa te reconectezi cu natura, sa privesti cerul si vegetatia, alaturi de partenerul tau.

Masajele de cuplu

Am creat special sedinte de masaj destinate cuplurilor, pentru ca amandoi sa va bucurati de relaxare in timp ce va vindecati trupul si mintea. In plus, aceste terapii sunt un cadou perfect pentru persoana iubita si poti organiza o surpriza unica pentru o ocazie deosebita din viata voastra. Masajele noastre sunt special create pentru a acoperi nevoile fiecarei persoane. Acestea elimina oboseala, stresul, toxinele din corp, durerile si contracturile musculare. De asemenea, avem masaje dedicate starii de bine, masaje revigorante pentru un adevarat rasfat in doi. Ramane sa alegi ceea ce vi se potriveste din acesta lista: https://www.anawellness.ro/masaj/masaj-de-cuplu/

Sauna uscata

Petrece timp de calitate in cuplu, o zi la spa este mai mult decat o simpla iesire in oras. Intreaga experienta te va ajuta atat psihic cat si fizic. Uneori problemele zilnice si lipsa de timp ne distanteaza de persoana iubita, insa toate acestea se pot rezolva la spa. Inotul, tratamentele, sauna, masajul sunt foarte sanatoase pentru organism si lasa in urma oboseala si stresul. Lasa-ti problemele in urma si relaxeaza-te in intimatatea saunei noastre. Stresul, tensiunea si durerea se topesc. Sauna chiar face minuni, energizandu-va sufletele extenuate!

Beneficiile unei zile la spa in cuplu:

-masajul stimuleaza toate simturile, avand un usor efect afrodisiac

-masajul  este menit sa relaxeze trupul si mintea, avand beneficii pe latura afectiva

-vei fi mai deschis, comunicativ sau mai putin tensionat

-petreceti timp de calitate impreuna, facand o activitate sanatoasa

-barbatii apreciaza un cadou relaxant, cum ar fi un masaj al spatelui, zona unde acumuleaza multa tensiune

-femeile se vor simti rasfatate si se vor bucura de un astfel de cadou

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te