Ana SPA Menu
Beneficiile terapiei prin plutire / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Beneficiile terapiei prin plutire

Share

Terapia prin plutire este o experienta de neuitat de caare te poti bucura la Ana Wellness&Spa, unicul spa din Romania unde acest serviciu este disponibil. Fiind o procedura inovatoare, float-ul te va ajuta sa iti eliberezi corpul si mintea, sa te relaxezi profund si sa profiti de o clipa intensa de meditatie. Toate aceste trairi si senzatii sunt stimulate si de cristalele de sare Premium Epsom (minerale pure, bogate in magnesiu si sulfat) ale caror beneficii asupra sanatatii au fost dovedite stiintific. Aceasta terapie naturala ofera o solutie unei probleme majore in zilele nostre: stresul care este cauza multor probleme de natura fizica. Daca simti nevoia unei eliberari trebuie sa stii ca terapia prin plutire este relaxanta, amuzanta si inovativa!

Cum functioneaza terapia prin plutire?

Intins(a) pe spate intr-un floating pod umplut cu apa la temperatura corpului si infuzata cu 1.200 lbs de sare farmaceutica Epsom plutesti fara efort, experimentand gravitatea zero. Sarea Epsom este un ingredient natural mineral compus din magneziu şi sulfat, ambele foarte bine absorbite de piele care actioneaza ca un exfoliant, fiind benefica pentru piele, unghii si par. Cu ajutorul acestui ingredient, durerea articulara este diminuata, la fel si stresul, iar corpul intra intr-o stare de relaxare profunda prin plutire. Sarea contribuie la prevenirea inflamatiei la nivelul muschilor si articulatiilor, la tratarea entorselor si la reducerea febrei musculare.

Plutirea este cat se poate de sigura, astfel inca te poti bucura chiar si de un somn profund. Plutind, vei putea sa iti relaxezi intreaga musculatura, iar, datorita pozitiei, coloana vertebrala se va intinde si vei beneficia de un proces de regenerare al intregului corp. O ora de gravitate zero va reduce hormonul cortizol, de care stresul este responsabil. In plus, temperatura apei este aceasi cu cea a corpului ceea ce te va face sa simti ca plutesti pe un nor.

Beneficiile float-ului

Terapia prin plutire ofera posibilitatea oamenilor care sufera de hipertensiune, ulcer, probleme la inima si multe alte afectiuni, sa se refaca, pentru ca prin reducerea stresului este eliminata cauza unor astfel de probleme. Chiar si problemele psihice sau depresia pot fi diminuate cu ajutorul terapiei prin plutire! Aceasta metoda naturala, extrem de relaxanta, cu efecte terapeutice, poate fi o alternativa pentru pastile sau tratamente costisitoare care de multe ori nu au rezultat.

Sfaturi inainte de plutire

O sedinta de float dureaza aproximativ 60 de minute si pentru primele experiente cu aceasta noua procedura se poate spune ca sedintele initiale sunt de acomodare. Daca doresti poti tine capacul desfacut daca nu te simti confortabil cu linistea totala si un spatiu inchis. In interiorul float-ului poti aprinde luminile colorate si poti porni muzica usoara de relaxare, sau poti profita de o mediatatie profunda in liniste totala. Inainte de a te hotori sa urmezi terapia la un centru SPA, evita cu 10 ore inainte epilatul sau barbieritul pentru a nu irita pielea din cauza continutului ridicat de sare. Evita, de asemenea, cofeina si tutunul inainte de plutire si mananca o masa usoara cu cel putin 2 ore inainte.

Inainte de intrarea propriu zisa in float tub, este indicat sa faci un dus si sa te echipezi cu dopurile de urechi incluse. La Ana Wellness&Spa vei avea parte de ajutor din partea expertiilor nostri care te vor indruma cu privire la toata procedura.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te