Ana SPA Menu
Beneficiile inotului pentru minte si trup / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Beneficiile inotului pentru minte si trup

Share

Inotul este o activitate sportiva destinata tuturor persoanelor care doresc sa beneficeze de infinitele avantaje atat pentru trup cat si pentru minte. Echilibrul organismului poate fi mentinut prin miscare, care este mult mai placuta pentru multe persoane desfasurata in bazinul cu apa. Inotul este o activitate atraciva care iti va aduce un moment de relaxare in timp ce corpul lucreaza continuu fara a simti efortul intens. Prelucrarea musculaturii se produce integral, in timp ce interiorul corpului se va bucura de o mai buna functionalitate a aparatului cardiovascular si respirator. Chiar si 30 de minute de inot pot produce arderea a pana la 350 de calorii, timp in care mintea se va detasa de problemele cotidiene la care este supusa. ANA Wellness & SPA te calauzeste catre taramul linistitor al descoperirii de sine si al insanatosirii, un loc in care te vei simti un alt om si vei descoperii doar beneficii. Iti oferim posibilitatea cursurilor de inot, dar mai intai haide sa aflam impreuna care sunt avantajele acestui minunat sport!

Cine poate practica inotul?

Inotul se adreseaza tuturor persoanelor, de la copii pana la varstnici. Copiilor le este benefic acest sport, deoarece asigura o dezvoltare armonioasa al intregului corp atat in plan fizic cat si psiho-emotional. Pentru micutii nostri inotul este o activitate placuta dedicata socializarii prin care isi pot consuma energia si relaxa. De asemenea, cei care au suferit diverse traumatisme sau prezinta afectiuni precum: astm bronsic, artrita, diverse dizabilitati sau persoanele care au suferit o accidentare beneficiaza de efectele inotului asupra organismului. Mediul in care se executa sportul, bazinul cu apa, reuseste sa il faca practicabil pentru toata lumea, deoarece apa usureaza semnificativ miscarea si nu pune presiune pe articulatii. Oamenii in varsta nu vor avea probleme in urma acestui sport si isi pot mentine linistiti o viata sanatoasa prin miscare. Chiar si femeile gravide pot continua sa faca exercitii prin inot, beneficiand de reducrea rtiscului de travaliu prematur si aparitia unor defecte congenitale la copii.

Avantaje:

Cursuri de inot

Te-ai convins cat de benefic este inotul pentru trup si minte? Ana Wellness&SPA organizeaza cursuri de inot pentru toate varstele. Copiii, mai ales, se simt în largul lor pe mana lui Alin Artimon, sportiv cu o experienta de peste 18 ani in inotul de performanta, multiplu campion national si instructorul nostru. Piscina interioara este oaza de liniste si relaxare, cu o vedere panoramica spre gradina exterioara ce gazduieste si zona Jacuzzi. Temperatura controlata a apei, aerul proaspat si racoros precum si sezlongurile disponibile in numar mare in jurul piscinei, transforma acest spatiu intr-unul preferat de toti membrii nostri!

Inscrie-te la cursurile de inot: http://www.anawellness.ro/clase/#inot

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te