Ana SPA Menu
Ana Nights

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

ANA NIGHTS

Viața este despre bucurie, muzică, prieteni, râsete, mâncare bună și timpul pe care alegem să-l trăim frumos.

Ce vrem să spunem cu asta?
Imaginează-ți o seară în care ai tot spa-ul doar pentru tine și prietenii tăi, unde poți face o petrecere privată cu acces la piscină și saună, cu muzică bună, mâncare și băuturi pe măsură.

Noi suntem de acord că petrecerile sunt tot un fel de terapie și fac bine atât sufletului, cât și minții și corpului.

Dacă nu mai aveai idei cum să-ți surprinzi prietenii sau ce fel de petreceri surpriză să mai organizezi, cu Ana Nights sigur vei crea amintiri unice. Ana Nights înseamnă și o seară specială în doi, în care spa-ul este numai pentru tine și jumătatea ta. Atmosfera este cea mai importantă, iar noi îți suntem alături ca totul să fie așa cum îți dorești.

Contactează-ne pentru a gândi împreună un concept personalizat dorințelor voastre.

Tariful de intrare la spa începe de la 250 lei/persoană. Intrarea la spa include acces la piscină, sauna uscată, sauna umedă, frigidarium și jacuzzi.

Alte servicii extra pe care le putem oferi:

Cum facem rezervarea?

Soliciți organizatorului de evenimente o ofertă pentru evenimentul tău. În urma unei discuții telefonice sau a unei vizite la Ana Spa, acesta îți va transmite o ofertă personalizată.

Când ne putem hotărî asupra pachetului pe care îl dorim?

Înțelegem că aceste lucruri necesită timp și planificare, prin urmare, pentru organizare, te rugăm să ne furnizezi detaliile complete cu cel puțin o săptămână înainte de petrecere.

Ce înseamnă grup?

Grupul este format din minimum 10 persoane. Putem personaliza oferta și pentru mai puțin de 10 persoane.

Contact

Ruxandra Gheorghe • 0724 060 840Ruxandra.Gheorghe@crowneplaza.ro

REZERVĂ

Ruxandra Gheorghe
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te