Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Ofertă Kineto Active

KINETO ACTIVE

Ritmul agitat în care trăim, sedentarismul și dezechilibrele ne influențează starea de bine și sănătatea.Terapia prin mișcare sau kinetoterapia este modul ideal prin care ne putem recupera bunăstarea fizică și mentală, pofta de viață și relațiile cu cei dragi.

Vei beneficia de masaje și exerciții fizice atent supravegheate de specialiștii noștri în kinetoterapie, într-un abonament complet, pentru o stare de bine care te face să ai mereu zâmbetul pe buze.

Pachetul include:

  • 1 Masaj Intuitiv 50'
  • 1 Masaj profund de detensionare 50'
  • 1 Terapie spate dureros 25'
  • 1 Relaxare cervicală 25'
  • 1 Masaj scalp şi regiune cervicală 25'
  • 5 ședințe Kinetoterapie la sală a câte 25'

949 lei REZERVĂ

Pachet valabil până pe 31.12.2021, în toate locațiile din Ana Spa Collection.

O altfel de zi
la SPA

Pășește în universul Ana Spa. Lasă-te învăluită de aromele îmbietoare ale uleiurilor esențiale, de binefacerile masajului de relaxare, și bucură-te de atmosfera intimă și relaxantă din spa.

Pachetul include:

  • Acces Spa;
  • Masaj Aromazen 50';
  • Un pahar cu Prosecco.

280 lei REZERVĂ

Ofertă O altfel de zi la SPA
Ana & Friends

Ana & Friends

Prietenia este egalitatea armonioasă, spune un vechi înțelept. Inspirați de ideea împărtășirii momentelor prețioase, am construit pachetul de relaxare Best Friends & Ana!

O petrecere a simțurilor care cuprinde o zi la SPA cu acces la piscină, saune, jacuzzi exterior și Frigidarium, o terapie de 50' la alegere, însoțită de un vin spumant și fructe trase în ciocolată!

Discount 10%
la abonamentele Platinum

Pentru că știm cât de importantă este pentru tine starea de bine, te ajutăm să te menții sănătos și relaxat cu o reducere de 10% la abonamentele Platinum Ana SPA.

Și pentru că ne dorim să ai cât mai multe opțiuni pentru a te bucura de tot ce îți putem oferi, prețurile pentru un acces sunt 110 lei în timpul săptămânii și 135 de lei în weekend.

Reducere 10%
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te