Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Ofertă Kineto Active

KINETO ACTIVE

Ritmul agitat în care trăim, sedentarismul și dezechilibrele ne influențează starea de bine și sănătatea.Terapia prin mișcare sau kinetoterapia este modul ideal prin care ne putem recupera bunăstarea fizică și mentală, pofta de viață și relațiile cu cei dragi.

Vei beneficia de masaje și exerciții fizice atent supravegheate de specialiștii noștri în kinetoterapie, într-un abonament complet, pentru o stare de bine care te face să ai mereu zâmbetul pe buze.

Pachetul include:

  • 1 Masaj Intuitiv 50'
  • 1 Masaj profund de detensionare 50'
  • 1 Terapie spate dureros 25'
  • 1 Relaxare cervicală 25'
  • 1 Masaj scalp şi regiune cervicală 25'
  • 5 ședințe Kinetoterapie la sală a câte 25'

989 lei REZERVĂ

Pachet valabil pana la 31.12.2022, în locațiile Ana Spa din Crowne Plaza Bucharest, Hotel Europa Eforie Nord, Hotel Sportul Poiana Brașov.

O altfel de zi
la SPA

Pășește în universul Ana Spa. Lasă-te învăluită de aromele îmbietoare ale uleiurilor esențiale, de binefacerile masajului de relaxare, și bucură-te de atmosfera intimă și relaxantă din spa.

Pachetul include:

  • Acces Spa;
  • Masaj Aromazen 50';
  • Un pahar cu Prosecco.

314 lei REZERVĂ

Ofertă O altfel de zi la SPA
Ana & Friends

Ana & Friends

Prietenia este egalitatea armonioasă, spune un vechi înțelept. Inspirați de ideea împărtășirii momentelor prețioase, am construit pachetul de relaxare Best Friends & Ana!

O petrecere a simțurilor care cuprinde o zi la SPA cu acces la piscină, saune, jacuzzi exterior și Frigidarium, o terapie de 50' la alegere, însoțită de un vin spumant și fructe trase în ciocolată!

Voucher Cadou

Știm cât de greu este uneori să alegi cadoul perfect pentru cei dragi. Căutăm pe diferite site-uri sau în magazine cel mai frumos cadou, care să fie pe placul persoanei care îl primește. Un Voucher Cadou la spa este oricând alegerea cea mai bună. Tu alegi valoarea voucher-ului sau serviciile pe care vrei să le incluzi, iar cei dragi se vor bucura de o zi de răsfăț și relaxare.

Voucher Cadou
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te