Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

PRIMUL GHIOCEL

Vrei sa faci un cadou unei prietene dragi sau mamei si nu stii sigur ce i-ar placea? Iti spun un secret - O zi la SPA este rasfatul oricarei doamne. Oricand. Profita de oferta speciala in luna martie.

Pachetul include:

  • Masaj Aromazen 50 min;
  • Intrare Spa;
  • Pahar Prosecco.

399 lei REZERVĂ

Primul ghiocel
Un alt fel de mărțișor

UN ALTFEL DE MĂRȚIȘOR

În luna femeii, petrece in stil sanatos cu relaxare si rasfat pentru corp si minte. Prietenia, bucuria de a fi impeuna cu doamnele din viata ta, sosirea primaverii - sunt doar cateva motive pentru a petrece timp de calitate. Vino la un Spa Party impreuna cu prietenele tale unde distractia in jacuzzi si sauna se imbina armonis cu relaxarea oferita de terapiile multisenzoriale si regenerante.

Pachetul include:

  • Masaj Follow Me 50 min;
  • Intrare pentru 2 persoane;
  • 2 x Pahare Prosecco.

599 lei REZERVĂ

LUNA FLORILOR

Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta! Luna acesta achizitioneaza abonamentul Platinum pentru o luna la piscina si fitness si beneficiezi gratuit de o sesiune de Float Pod. Suplimentar, vei primi doua invitatii pentru cei dragi.

Pachetul include:

  • Abonament Platinum 1;
  • 2 x invitații acces Spa;
  • O sesiune Float Pod 30 min;

699 lei REZERVĂ

Luna florilor
Voucher Cadou

VOUCHER CADOU

Știm cât de greu este uneori să alegi cadoul perfect pentru cei dragi. Căutăm pe diferite site-uri sau în magazine cel mai frumos cadou, care să fie pe placul persoanei care îl primește. Un Voucher Cadou la spa este oricând alegerea cea mai bună. Tu alegi valoarea voucher-ului sau serviciile pe care vrei să le incluzi, iar cei dragi se vor bucura de o zi de răsfăț și relaxare.

PETRECEREA BURLĂCIȚELOR
LA ANA SPA

Organizează petrecerea burlăcițelor împreună cu cele mai bune prietene ale tale într-un loc ideal pentru a scăpa de grijile accumulate înainte de nuntă. Îți vom oferi consultanță și îți vom crea pachete personalizate pentru oricare dintre facilitățile Ana Spa.

Petrecerea burlăcițelor
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te