Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Ofertă Kineto Active

KINETO ACTIVE

Ritmul agitat în care trăim, sedentarismul și dezechilibrele ne influențează starea de bine și sănătatea.Terapia prin mișcare sau kinetoterapia este modul ideal prin care ne putem recupera bunăstarea fizică și mentală, pofta de viață și relațiile cu cei dragi.

Vei beneficia de masaje și exerciții fizice atent supravegheate de specialiștii noștri în kinetoterapie, într-un abonament complet, pentru o stare de bine care te face să ai mereu zâmbetul pe buze.

Pachetul include:

 • 1 Masaj Intuitiv 50'
 • 1 Masaj profund de detensionare 50'
 • 1 Terapie spate dureros 25'
 • 1 Relaxare cervicală 25'
 • 1 Masaj scalp şi regiune cervicală 25'
 • 5 ședințe Kinetoterapie la sală a câte 25'

949 lei REZERVĂ

Pachet valabil până pe 31.12.2021, în toate locațiile din Ana Spa Collection.

SOUL, BODY & MIND

Spiritul, mintea și corpul sunt părți ale aceluiași întreg, identitatea noastră, bunul cel mai de preț pe care îl avem în această lume. De aceea trebuie să avem grijă de toate componentele ei, să menținem un echilibru stabil, atât în plan fizic, cât și intelectual, emoțional, social și spiritual.

Orice dezechilibru apărut în corpul nostru ne poate afecta starea de bine, sănătatea și relațiile cu ceilalți. Este responsabilitatea noastră primordială să avem grijă să ne păstrăm sau să ne construim un echilibru perfect între suflet, minte și corp.

De aceea, ți-am pregătit un pachet care combină tehnicile de yoga - mișcare, respirație, meditație, cu beneficiile unui masaj învăluit în magia aromelor care îți va detensionea corpul și-ți va reda buna dispoziție.

Pachetul include:

 • Acces la clasa de Hatha Yoga;
 • Ședință masaj Aromazen (50' sau 75').

205 lei cu masaj Aromazen 50'
255 lei cu masaj Aromazen 75'
REZERVĂ

Pachetul este valabil în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 12:30, în limita numărului de locuri disponibile.

Ofertă Soul, Body & Mind
Ofertă BaliArt

BALIART

Când ne simțim obosiți, lipsiți de chef sau chiar neliniștiți, suntem lipsiți de energie sau aceasta este folosită nepotrivit. Echilibrul și starea de bine sunt afectate, iar dacă nu acționăm pentru a regla acest sistem, calitatea vieții va avea de suferit.

Noi, cei de la ANA Spa, ne dorim să îți menții starea de bine cât mai mult timp, pentru că știm că prevenind dezechilibrele, poți avea o viață împlinită și fericită. Vei găsi la noi o combinație inspirată de tehnici de sculptare a corpului și metode de energizare, care îți vor da vitalitatea să faci față oricărei situații.

Pachetul include:

 • Acces clasă de BodyArt sau BodyArt Stress Relief;
 • Ședință masaj Balinez.

235 lei REZERVĂ

Pachetul este valabil în fiecare zi de luni și miercuri, în limita numărului de locuri disponibile.

O altfel de zi
la SPA

Îți plac cocktail-urile? Ele sunt un răsfăț pe care ți-l oferim în saloanele noastre, pentru ca tu să te simți în centrul atenției și să beneficiezi de tratamentul pe care ți-l dorești, atât pentru ten cât și pentru corp. Tot ce trebuie să faci este să iei o pauză și să te relaxezi cu un pahar de prosecco din partea noastră. Noi ne vom ocupa ca tu să fii tratată regește.

Pachetul include:

 • O terapie corporală la alegere;
 • O terapie facială la alegere;
 • Un pahar cu Prosecco din partea noastră.

de la 225 lei REZERVĂ

* tariful final se stabilește în funcție de tratamentele alese. Tariful expus include masaj de relaxare 30' și tratament facial express 25'.

Ofertă O altfel de zi la SPA
Antrenor personal

Antrenează-te în mijlocul naturii

Cu un antrenor personal vei putea beneficia de un program personalizat, adaptat vârstei și nevoilor tale, bazat pe exerciții cu greutatea propriului corp, efectuate în mijlocul naturii, în grădina cu pini de la Crowne Plaza Bucharest. Programul este destinat doamnelor și domnișoarele, și este coordonat de colega noastră, Ioana.

50 min: 180 lei Abonament 10 ședințe: 1500 lei
REZERVĂ

* abonamentul este valabil 3 luni.

Discount 20%
la abonamentele fitness

Pentru că știm cât de importantă este pentru tine starea de bine, te ajutăm să te menții sănătos și relaxat cu o reducere de 20% la toate abonamentele fitness Ana SPA.

Nu uita! În această perioadă accesul se face între orele 12:00 și 18:00 pe bază de rezervare prealabilă.

Și pentru că ne dorim să ai cât mai multe opțiuni pentru a te bucura de tot ce îți putem oferi, prețurile pentru un acces sunt 50 lei în timpul săptămânii și 75 de lei în weekend.

Te așteptăm! REZERVĂ
Reducere 20%
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te