Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Discount 20%
la abonamente

În perioada 20 iunie - 1 august te ajutăm să te menții sănătos și relaxat cu o reducere de 20% la toate abonamentele Ana SPA. Nu uita! În această perioadă accesul se face între orele 12:00 și 21:00 pe bază de rezervare prealabilă.

Și pentru că vrem să-ți oferim cât mai multe opțiuni de a te bucura de facilitățile noastre, prețurile pentru un acces sunt 38 lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend.

Reducere 20%
Pachet Boost Immunity

Pachet
Boost Immunity

Sănătatea ta este datoria noastră! Ne revenim din perioada de izolare împreună, cu un program destinat refacerii sistemului imunitar, regenerării fizice și psihice- un plan de revigorare la ndemână, în orașul tău!

Începutul unei “călătorii” care îți va din nou poftă de viață este programul personalizat SĂNĂTATE PRIN IMUNITATE. Acesta are avantajul unui program complex, cu multiple beneficii:

 • revitalizează și reface organismul după perioada de izolare sau carantinare
 • întărește sistemul imunitar și rezistența la îmbolnăviri
 • regenerează fizicul și psihicul
 • diminuează semnificativ efectul nociv al stresului

Pachetul Sănătate Prin Imunitate include:

 • Ședința de evaluare în prima zi pentru a stabili terapiile și programul de mișcare ideale pentru tine, precum și recomandările specialiștilor noștri (instructori yoga/ pilates, kinoterapeuți, nutriționiști) pentru o viață sănătoasă.
 • Programul de mișcare personalizat- 50 de minute (streching, tonifiere, exerciții tip circuit)
 • O bautură răcoritoare (Rozmarin Walter sau fresh/smoothie)
 • 2 terapii la alegere dintre:
  • Yumeiho (90') și Head Massage (30')
  • Body restoration ritual (90') și Reflexoterapie (50')
  • Masaj Ballinesse (75') și Head & feet (45')
  • Aromazen (75') și Reflexoterapie (50')
 • Descriere completă a programului "Sănătate prin imunitate"

PREȚ: 200€

Promotie de Grup
10+1 Carduri de Membru

Misiunea ANA Wellness & SPA este de a impartasi intelepciunea de a deveni fericiti, sanatosi si atletici. Daca tu, prietenii tai si familia ta impartasiti aceleasi valori, deveniti membrii nostri. Haideti sa fim mai fericiti si sanatosi impreuna. Spa-ul nostru poate deveni un spatiu de socializare ideal. Daca achizitionezi 10 carduri de membru, unul este din partea noastra.

Abonamente 10+1
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te