Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

SPRING
PLATINUM 1

Dacă ești în căutarea unui abonament complet pentru o lună, cu acces la piscină și sala de fitnesss atunci pachetul Spring Platinum 1 este ideal pentru nevoile tale.

Bucură-te de oferta primăverii cu abonamentul Spring Platinum 1 acum la doar 499 lei în loc de 699 lei. Sănătatea și starea ta de bine contează la Ana SPA.

Pachetul include:

 • Acces piscina interioară;
 • Access saune, jacuzzi exterior și Frigidarium;
 • Acces la sala de fitness;
 • Acces la vestiare/prosop mare si papuci;
 • Acces gratuit la barul de ceai și apă aromatizată;
 • Acces Wifi gratuit;
 • Parcare gratuită.
 • 20% reducere la clasele de mișcare;
 • 30% reducere la terapia prin plutire;
 • 10% reducere la tratamentele corporale.

Invitații tăi plătesc accesul la SPA cu 50% reducere (max. 1 invitat pe zi)

699 lei
499 lei
REZERVĂ

Spring Platinum

RELAXATION
RENDEZVOUS

Alege acest pachet pentru tine si inca o persoana, Relaxation Rendezvous include doua intrări la spa cu acces la piscină, sauna umedă, sauna uscată, frigidarium, sala de fitness și jacuzzi, două sesiuni de masaj de relaxare de 50 de minute și cate un pahar de Prosecco pentru tine si persoana care te acompaniază.

Pachetul include:

 • 2 x intrare la spa cu acces la piscină, sauna umedă, sauna uscată, frigidarium, sala de fitness și jacuzzi;
 • 2 x masaj de relaxare de 50 minute;
 • 2 x Pahar Prosecco.

599 lei REZERVĂ

Spring Relax

O ZI
LA SPA

Îngrijirea de sine este o prioritate. Sănătatea și bunăstarea sunt ceea ce te face să te miști zi de zi. Ana Spa este locul în care îți oprești gândurile, forfota zilnică și regăsești echilibrul între minte, corp și suflet.

Pachetul include:

 • 1 x Masaj Aromazen 50 min;
 • 1 x Intrare Spa;
 • Pahar Prosecco.

399 lei REZERVĂ

O zi la Spa

VOUCHER CADOU

Știm cât de greu este uneori să alegi cadoul perfect pentru cei dragi. Căutăm pe diferite site-uri sau în magazine cel mai frumos cadou, care să fie pe placul persoanei care îl primește. Un Voucher Cadou la spa este oricând alegerea cea mai bună. Tu alegi valoarea voucher-ului sau serviciile pe care vrei să le incluzi, iar cei dragi se vor bucura de o zi de răsfăț și relaxare.

Voucher Cadou

PETRECEREA BURLĂCIȚELOR
LA ANA SPA

Organizează petrecerea burlăcițelor împreună cu cele mai bune prietene ale tale într-un loc ideal pentru a scăpa de grijile accumulate înainte de nuntă. Îți vom oferi consultanță și îți vom crea pachete personalizate pentru oricare dintre facilitățile Ana Spa.

Petrecerea burlăcițelor
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te