Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

O LUNĂ GRATIS
LA ABONAMENTUL PLATINUM 3

Achiziționează până la 31 decembrie un abonament Platinum pentru trei luni și primești o lună gratis. În plus, ai numeroase beneficii și reduceri la terapii și clasele de mișcare.

1588 lei REZERVĂ

Abonament Platinum 3+1
Voucher Cadou

VOUCHER CADOU

Știm cât de greu este uneori să alegi cadoul perfect pentru cei dragi. Căutăm pe diferite site-uri sau în magazine cel mai frumos cadou, care să fie pe placul persoanei care îl primește. Un Voucher Cadou la spa este oricând alegerea cea mai bună. Tu alegi valoarea voucher-ului sau serviciile pe care vrei să le incluzi, iar cei dragi se vor bucura de o zi de răsfăț și relaxare.

ABONAMENT
MASAJE DE RELAXARE

Pășește pe tărâmul stării de bine la Ana Spa. Mișcările ușoare, dar precise ale terapeuților te vor conduce către o relaxare fizică și psihică deplină. Menține-ți corpul sănătos și scapă de stres pentru întreaga lună.

702 lei: 4 Masaje Aromazen 50'
1404 lei: 8 Masaje Aromazen 50'
REZERVĂ

Abonament Masaje de Relaxare
Abonament Masaje Terapeutice

ABONAMENT
MASAJE TERAPEUTICE

Scapă de durerile musculare și de spate păstrându-ți corpul relaxat. Tehnicile terapeutice cu tentă holistică te vor ajuta să scapi de durerile cronice cauzate de poziția incomodă de la scaunul de birou a timpului petrecut în trafic.

860 lei: 4 Masaje terapeutice 50'
1720 lei: 8 Masaje terapeutice 50'
REZERVĂ

O ALTFEL DE ZI
LA SPA

Pășește în universul Ana Spa. Lasă-te învăluită de aromele îmbietoare ale uleiurilor esențiale, de binefacerile masajului de relaxare, și bucură-te de atmosfera intimă și relaxantă din spa.

Pachetul include:

  • Acces Spa;
  • Masaj Aromazen 50 min;
  • Un pahar cu Prosecco.

314 lei REZERVĂ

Ofertă O altfel de zi la SPA
Petrecerea burlăcițelor

PETRECEREA BURLĂCIȚELOR
LA ANA SPA

Organizează petrecerea burlăcițelor împreună cu cele mai bune prietene ale tale într-un loc ideal pentru a scăpa de grijile accumulate înainte de nuntă. Îți vom oferi consultanță și îți vom crea pachete personalizate pentru oricare dintre facilitățile Ana Spa.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te