Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

WINTER
RELAX

Ți-ai propus să acorzi mai multă atenție sănătății și stării de bine? Am pregătit pentru tine pachetul Winter Relax care include intrare la spa cu acces la piscină, sauna umedă, sauna uscată, frigidarium, sala de fitness și jacuzzi. Un masaj cu pietre calde de 75 minute și un pahar de Prosecco.

Pachetul include:

 • intrare la spa cu acces la piscină, sauna umedă, sauna uscată, frigidarium, sala de fitness și jacuzzi;
 • 1 x masaj cu pietre calde de 75 minute;
 • Pahar Prosecco.

449 lei REZERVĂ

Winter Relax
Ana's Cupid

ANA'S CUPID

Sărbătorește iubirea cu un moment de relaxare alături de persoana iubită. Bucură-te de pachetul Ana’s Cupidon, acesta conține un masaj de cuplu de 50 minute, platou cu căpșuni în ciocolată și un pahar de Prosecco.

Pachetul include:

 • 1 x masaj de cuplu de 50 minute;
 • Intrare de cuplu la spa cu acces la piscină, sauna umedă, sauna uscată, frigidarium, sala de firness și jacuzzi;
 • 1 x platou cu căpșuni în ciocolată;
 • 2 pahare de Prosecco.

599 lei REZERVĂ

O ZI
LA SPA

Îngrijirea de sine este o prioritate. Sănătatea și bunăstarea sunt ceea ce te face să te miști zi de zi. Ana Spa este locul în care îți oprești gândurile, forfota zilnică și regăsești echilibrul între minte, corp și suflet.

Pachetul include:

 • 1 x Masaj Aromazen 50 min;
 • 1 x Intrare Spa;
 • Pahar Prosecco.

399 lei REZERVĂ

O zi la Spa
Romantic Day

ROMANTIC
DAY

Timpul petrecut cu persoana iubită este foarte valoros. Ai grijă de tine și de persoana iubită și oferă-ți un cadou benefic pentru sănătatea corpului și a minții tale. Masajul de cuplu este o experiență sezonieră care trebuie trăită la maximum.

Pachetul include:

 • 1 x Masaj Follow Me 50 min;
 • 1 intrare de cuplu la Spa;
 • 2 pahare de Prosecco.

599 lei REZERVĂ

VOUCHER CADOU

Știm cât de greu este uneori să alegi cadoul perfect pentru cei dragi. Căutăm pe diferite site-uri sau în magazine cel mai frumos cadou, care să fie pe placul persoanei care îl primește. Un Voucher Cadou la spa este oricând alegerea cea mai bună. Tu alegi valoarea voucher-ului sau serviciile pe care vrei să le incluzi, iar cei dragi se vor bucura de o zi de răsfăț și relaxare.

Voucher Cadou
Petrecerea burlăcițelor

PETRECEREA BURLĂCIȚELOR
LA ANA SPA

Organizează petrecerea burlăcițelor împreună cu cele mai bune prietene ale tale într-un loc ideal pentru a scăpa de grijile accumulate înainte de nuntă. Îți vom oferi consultanță și îți vom crea pachete personalizate pentru oricare dintre facilitățile Ana Spa.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te