Ana SPA Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Ofertă Kineto Active

KINETO ACTIVE

Indiferent de vârstă, efectele negative ale unui stil de viață sedentar și dezechilibrat ne influențează din ce în ce mai mult starea de sănătate. Terapia prin mișcare sau kinetoterapia este un mijloc de bază pentru recuperarea bunăstării fizice și mentale, prin masajele realizate de specialiștii în domeniu și exercițiile fizice sub supraveghere.

Pachetul include:

 • 1 Masaj Intuitiv 50'
 • 1 Masaj profund de detensionare 50'
 • 1 Terapie spate dureros 25'
 • 1 Relaxare cervicală 25'
 • 1 Masaj scalp şi regiune cervicală 25'
 • 5 ședințe Kinetoterapie la sală a câte 25'

Pachet valabil până pe 30 aprilie 2021.

949 lei

SOUL, BODY & MIND

Oferă-ți un echilibru perfect între suflet, minte și corp.

Pachetul include:

 • Acces la clasa de Hatha Yoga;
 • Ședință masaj Aromazen.

Pachetul este valabil în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 12:00, în limita numărului de locuri disponibile.

de la 205 lei
Ofertă Soul, Body & Mind
Ofertă BaliArt

BALIART

Sculptează-ți corpul și energizează-l cu pachetul BaliArt:

 • Acces clasă de BodyArt sau BodyArt Stress Relief;
 • Ședință masaj Balinez.

Pachetul este valabil în fiecare zi de luni și miercuri, in limita numărului de locuri disponibile.

de la 235 lei

O altfel de zi
la SPA

Ia-ți o pauză și răsfață-te la Ana Spa cu un cocktail de terapii faciale și corporale. Pachetul include:

 • O terapie corporală la alegere;
 • O terapie facială la alegere;
 • Un pahar cu Prosecco din partea noastră.
de la 225 lei
Ofertă O altfel de zi la SPA
Reducere 20%

Discount 20%
la abonamente

Te ajutăm să te menții sănătos și relaxat cu o reducere de 20% la toate abonamentele Ana SPA. Nu uita! În această perioadă accesul se face între orele 12:00 și 21:00 pe bază de rezervare prealabilă.

Și pentru că vrem să-ți oferim cât mai multe opțiuni de a te bucura de facilitățile noastre, prețurile pentru un acces sunt 50 lei în timpul săptămânii și 75 de lei în weekend.

Promotie de Grup
10+1 Carduri de Membru

Misiunea ANA Wellness & SPA este de a impartasi intelepciunea de a deveni fericiti, sanatosi si atletici. Daca tu, prietenii tai si familia ta impartasiti aceleasi valori, deveniti membrii nostri. Haideti sa fim mai fericiti si sanatosi impreuna. Spa-ul nostru poate deveni un spatiu de socializare ideal. Daca achizitionezi 10 carduri de membru, unul este din partea noastra.

Abonamente 10+1
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te