Ana SPA Menu
Tecar

Refresh.
Relax.
Revive.

TECAR

"Dragostea de frumusețe este GUST, crearea de frumusețe este ARTĂ" – Ralph Waldo Emerson

Fiecare om are o frumusețe specială. Ce o face unică este combinația magică dintre interior și exterior, pacea interioară și altruismul.

Știm că timpul este un inamic zilnic, care lasă urme vizibile, motiv pentru care industria frumuseții a inventat noi tehnologii care să intensifice rezultatele tratamentelor estetice, faciale și corporale, pentru ca tu să te simți bine în pielea ta și pentru a avea o stare desăvârșită de wellbeing.

Prin terapia TECAR vei scurta timpul în care obții rezultatele dorite prin intermediul radiofrecvenței. Poate îți pare complicat la prima vedere, dar este mult mai simplu. Undele electromagnetice induc căldură în profunzimea țesuturilor, stimulând procesele celulare naturale într-un mod noninvaziv. Corpul tău folosește propria energie care stimulează mecanisme de regenerare la nivel tisular și muscular, efectul fiind reconstructiv, de vindecare și refacere.

Cum reușește terapia tecar să-ți aducă bucurie și să te facă să ai încredere în tine?

Îți întinerește și reîmprospătează pielea. Oricât ai îngriji pielea, semnele îmbătrânirii apar pe față, gât și decolteu. Trecerea timpului, soarele, frigul și poluarea sunt factori nemiloși cu aceste zone. Terapia TECAR stimulează producția de colagen și elastină, pentru îmbunătățirea tonusului și texturii generale a pielii, cu efect de lifting facial. Ce vei observa tu? Vei avea o piele luminoasă, elastică și sănătoasă.

Îți tonifică și întărește fermitatea pielii. Gravitația este și ea un inamic nemilos, dar poți combate lăsarea pielii îmbătrânite cu ajutorul acestei terapii inovative. Aceasta determină contracția tegumentului și are efect vizibil de lifting încă din primele ședințe. Adio, piele căzută!

Îți reduce celulita. Știi și tu că oricât de slabă este o persoană, celulita își face mereu simțită prezența. La Ana Spa avem ac de cojocul celulitei, pentru că terapia TECAR activează microcirculația, reducând efectul de coajă de portocală. Știm cât îți dorești să scapi de el!

Experimentează și tu excelența în tratamentele faciale și corporale prin radiofrecventa TECAR.

TECAR 20'
O zonă a corpului
99 lei
REZERVĂ
TECAR 40'
Două zone ale corpului
155 lei
REZERVĂ
Descoperă
Toate pachetele TECAR
DETALII

* Abonamentele sunt valabile 3 luni.

Tecar Active

- scop terapeutic/recuperare -

Îți propunem un pachet care combină terapia TECAR cu gimnastică medicală și care îți permite recuperarea rapidă atunci când durerile și edemele te împiedică să fii activă. Accelerăm astfel procesele metabolice implicate în vindecare și te vei simți mai ușoară, cu o mobilitate articulară de invidiat.

Pachetul include:

  • O ședință Tecar 25'
  • O ședință Kineto 20'
160 lei
REZERVARE
Tecar Active
Tecar Deep

Tecar Deep

- relaxare musculară -

Pregătește-te de o procedură de relaxare, în care te eliberezi de stresul acumulat. Terapia TECAR împreună cu masajul terapeutic vor îndepărta oboseala, suprasolicitarea și tensiunea musculară. Imaginează-ți cât de ușoară și detensionată vei fi. Totul va fi mai senin și vei zâmbi plină de încredere.

Pachetul include:

  • O ședință Tecar 25'
  • Un masaj de relaxare 20'
220 lei
REZERVARE

Tecar Slim

- remodelare corporală -

Ia-ți adio de la nodulii celulitici și edeme alegând acest pachet de tratament. Scapi de toxine și depozitele de grăsime, iar pielea devine netedă și arăți tonifiată ca după antrenamente lungi de fitness.

Pachetul include:

  • O ședință Tecar 20'
  • Un masaj anticelulitic 50'
300 lei
REZERVARE
Tecar Slim
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te