Ana SPA Menu
Tecar

Refresh.
Relax.
Revive.

TECAR

"Dragostea de frumusețe este GUST, crearea de frumusețe este ARTĂ" – Ralph Waldo Emerson

Noi, femeile avem o frumusețe specială. Ce o face unică este combinația magică dintre interior și exterior, pacea cu noi înșine și altruismul.

Mai știm că timpul este un inamic cu care negociem zilnic, de aceea industria frumuseții a inventat noi tehnologii care să intensifice rezultatele tratamentelor estetice faciale și corporale. Pentru a ne simți bine în pielea noastră, pentru o stare de wellbeing.

Noi, cei de la Ana Spa îți înțelegem cel mai bine această dorință a ta, în fond suntem și noi femei și trecem prin aceleași situații. Vrem să fii fericită și să ai încredere în tine.

Prin terapia TECAR vei scurta timpul în care obții rezultatele dorite prin intermediul radiofrecvenței. Poate îți pare complicat la prima vedere, dar este mult mai simplu.

Să îți spun cum funcționează radiofrecvența. Undele electromagnetice induc căldură în profunzimea țesuturilor. Este o procedură confortabilă, vei simți o căldură plăcută. Astfel, stimulăm procesele celulare naturale într-un mod noninvaziv. Corpul tău folosește propria energie care stimulează mecanisme de regenerare la nivel tisular și muscular, efectul fiind reconstructiv, de vindecare și refacere.

Cum reușește tehnologia TECAR să-ți aducă bucurie și să te facă să ai încredere în tine?

Îți întinerește și reîmprospătează pielea. Oricât ai îngriji pielea, semnele îmbătrânirii apar pe față, gât și decolteu. Trecerea timpului, soarele, frigul și poluarea sunt factori nemiloși cu aceste zone. Tehnologia TECAR iți stimulează producția de colagen și elastină, pentru îmbunătățirea tonusului și texturii generale a pielii, cu efect de lifting facial. Ce vei observa tu? Vei avea o piele luminoasă, elastică și sănătoasă.

Îți tonifică și întărește fermitatea pielii. Gravitația este și ea inamicul nostru, dar putem combate lăsarea pielii îmbătrânite prin această tehnologie inovativă. Aceasta determină contracția tegumentului și are efect vizibil de lifting încă din primele ședințe. Adio, piele căzută!

Îți reduce celulita. Știi și tu că oricât de slabe am fi, celulita poate să ne sâcăie la orice vârstă. La Ana Spa avem ac de cojocul celulitei pentru că tratamentul TECAR activează microcirculația, reducând efectul de coajă de portocală. Știm cât îți dorești să scapi de el!

Te invităm la ANA Spa, la Crowne Plaza Bucharest să experimentezi excelența în tratamentele faciale și corporale prin radiofrecventa TECAR. Îți pregătim tratamente personalizate pe durata a câteva ședințe.

Tecar Active

- scop terapeutic/recuperare -

Îți propunem un pachet care combină terapia TECAR cu gimnastică medicală și care îți permite recuperarea rapidă atunci când durerile și edemele te împiedică să fii activă. Accelerăm astfel procesele metabolice implicate în vindecare și te vei simți mai ușoară, cu o mobilitate articulară de invidiat.

50 min
REZERVARE
Tecar Active
Tecar Slim

Tecar Slim

- remodelare corporală -

Ia-ți adio de la nodulii celulitici și edeme alegând acest pachet de tratament. Scapi de toxine și depozitele de grăsime, iar pielea devine netedă și arăți tonifiată ca după antrenamente lungi de fitness.

90 min
REZERVARE

Tecar Lift & Refill

- cosmetică facială -

Această procedură estetică îți va reduce semnificativ ridurile și îți va întineri tenul chiar de la primul tratament. Pielea ta va fi strălucitoare, mai fermă, iar tu, mai sigură pe tine.

120 min
REZERVARE
Tecar Lift & Refill
Tecar Deep

Tecar Deep

- relaxare musculară -

Pregătește-te de o procedură de relaxare, în care te eliberezi de stresul acumulat. Terapia TECAR împreună cu masajul terapeutic vor îndepărta oboseala, suprasolicitarea și tensiunea musculară. Imaginează-ți cât de ușoară și detensionată vei fi. Totul va fi mai senin și vei zâmbi plină de încredere.

50 min
REZERVARE
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te