Ana SPA Menu
Hamam

Refresh.
Relax.
Revive.

Hamam

Ritual Hamam Turcesc

Experiență multisenzorială cu rădăcini adânci în istoria plăcerii simțurilor. Începe cu o exfoliere cu mănușa Kessa și scrub de ceai de Nepal pe masa de marmură încălzită. Continuă cu un masaj catifelat cu spumă ce curăță și purifică trupul în profunzime. Te vei simti ușor și relaxat ca un nor în plutire.

50 min: 280 lei
REZERVARE
Hamam turcesc
Hamam marocan

Ritual Hamam Marocan

De inspirație orientală, acest ritual exfoliază corpul și îl purifică cu ajutorul unei măști detoxifiante și a unui masaj cu săpun negru. În final, un elixir pe bază de ceai este pulverizat pe întregul corp pentru energie și prospețime.

50 min: 280 lei
REZERVARE
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te