Ana SPA Menu
Suna umeda sau sauna uscata? / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Suna umeda sau sauna uscata?

Share

Daca iti doresti sa te realexezi profund si sa lasi stresul, grijile si problemele de-o parte, sauna este metoda perfecta pentru acest lucru. Cu efecte terapeutice dovedite, sauna iti va elibera corpul si mintea pentru stresul din viata cotidiana. Indiferent daca optezi pentru sauna uscata sau umeda, minimum 15 minute sunt necesare pentru a obtine rezultate considerabile. Iti sugeram sa completezi o sesiune de sauna in Frigidarium, pentru a iti imbunatati circulatia sangelui, a elimina toxinele si a intari imunitatea. Afla in acest articol care sunt beneficiile saunei si diferentele dintre cele doua variante!

Sauna uscata

Sauna uscata finlandeza are o structura de lemn si caldura este emanata de o soba care contine pietre vulcanice, atingand temperaturi ridicate de pana la 100 grade Celsius, iar umiditatea este mentinuta intre 5% si 20%. Atunci cand utilizezi sauna poti controla umiditatea si temperatura prin varsarea apei peste pietrele incinse. Procedura determina organismul sa transpire abundent, proces care permite eliminarea toxinelor si curatarea pielii in profunzime.

Care sunt beneficiile?

-elimina stresul
-intareste sistemul imunitar
-previne problemele la nivelul musculaturii
-reduce inflamantiile, respectiv oboseala musculara
-contribuie la mentinerea sanatatii inimii
-accelereaza metabolismul
-imbunatateste caliatea somnului

Sauna umeda

Spre deosebire de sauna uscata, cea umeda este o incapere construita din ceramica cu umiditate inalta care poate ajunge pana la 100%, astfel incat aerul este dens si vizibilitatea scazuta. Prin abur, sauna umeda ajuta la diminuarea congestiei, inflamatiei si tusei cauzate de diverse problema respiratorii. Aburul este recomandat si persoanelor predispuse la retentia de apa, avand numeroase beneficii.

Care sunt beneficiile?

-prin oxigenarea corpului ajuta la cresterea imunitatii
-reduce crizele de astm
-contribuie la relaxarea musculara
-reduce tensiunea
-ajuta la circulatia optima a sangelui
-elimina stresul
-asigura relaxare si stare de bine

Cum se foloseste corect sauna?

Primul pas este dusul din motive de igiena si uscarea corpului cu prosopul pentru a permite corpului sa se incalzeasca corespunzator. In sauna uscata caldura se ridica la inaltime si daca doresti sa beneficiezi de o temperatura ridicata poti sa alegi o pozitie mai inalta pe banca. Dupa 8 minute corpul se acomodeaza cu caldura si de atunci incepe sa elimine cu adevarat toxinele si sa se bucure proprietatiile acestei proceduri. Timpul recomandat pentru incepatori este de 10-15 minute si nu mai mult. Dupa terminarea programului este bine sa optati pentru un dus rece care sa stimuleze circulatia sangvina si sa contribuie la frumusetea pielii, la Ana Wellness&SPA va punem la dispozitie Frigidarium dedicat acestui pas. Este important sa consumati lichide dupa sesiune de sauna pentru mentinerea unui echilibru in organism.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te