Ana SPA Menu
Beneficii ale practicii yoga / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Beneficii ale practicii yoga

Share

Yoga este o practica veche de sute de ani care isi propune sa va ajute sa va redecoperiti si sa obtineti un echilibru intre corp, minte si mediul inconjurator. Aceasta cuprinde foarte multe tehnici, de respiratie, meditatie, relaxare si exercitii fizice care nu un au un grad ridicat de efort. Yoga este din ce in ce mai populara in ultimul timp, deoarece are multiple beneficii ce ne ajuta sa trecem peste agitatia din viata de zi cu zi. La Ana Wellness&SPA puteti pasi pe taramul dojo-ului nostru , creat special pentru a practica yoga, Pilates, evenimente cu specific sportiv, Hatha Yoga, gama breathing, Personal Training sau alte tipuri de evenimente. In acest articol veti afla toate informatiile despre yoga care va vor convinge ca este alegerea potrivita pentru dezvoltarea dumnevoastra ca om!

Care sunt tipurile de yoga practicate la Ana Wellness&SPA

DOJO este un termen japonez ce semnifica "locul revelatiilor" sau "calea" catre dezvoltarea mentala, emotionala, fizica si spirituala, dojo-ul fiind un spatiu unde "simturile sunt trezite". Urmand filozofia noastra, ne dorim sa oferim un loc unde oaspetii sa isi recastige intreaga fiinta. Toate formele de Yoga practicate in vest pot fi clasificate drept Hatha yoga. Hatha, simplu spus, cuprinde toate posturile de Yoga. Astfel, toate cursurile de Ashtanga, Vinyasa, Iyengar si Power Yoga fac parte din categoria Hatha Yoga. Termenul "hatha" poate fi tradus in 2 moduri: "cel hotarat si puternic" si "echilibrul firesc dintre soare (ha) si luna (tha)". Tehnicile Hatha sunt special concepute pentru a va alinia si calma corpul, mintea si sufletul, sunt premergatoare meditatiei.

Exista foarte multe forme de yoga, antrenamentele se pot concentra pe diverse obiective si pot fi executate intr-un ritm calm sau unul alert. Cu toate acestea, absolut toate formele de yoga isi propun obtinerea unui echilibru si conectarea mintii cu intregul corp. Aceasta practica este indicata chiar si pentru persoanele care nu au o viata sportiva, pentru ca exercitiile nu necesita efort fizic intens. Toate metodele de respratie si meditatie va vor ajuta sa traiti o viata sanatoasa, sa depasiti problemele cotidiene si sa deveniti un om echilibrat.

Beneficiile practicarii Yoga

Traim zilnic intr-o stare de stres, presiune si urgenta, ceea ce ne afecteaza negativ starea generala de sanatate. In viziunea noastra, o minte sanatoasa sustine corpul sanatos si vice versa. Yoga va scapa de stres si anxietate. Acest fenomen este posibil datorita efectului de relaxare intense care scade nivelul de cortizol din organism, hormonul responsabil de stresul zilnic. Tot in acest sens se observa beneficii extrem de importante, precum stimularea sistemului imunitar, scaderea tensiunii arteriale si frecventei cardiace si imbunatatirea digestiei. Yoga ajuta la constientizarea respiratiei si controlul acesteia, la inrelegerea nevoilor corpului si ascultarea lui. Autocontrolul este un beneficiu extrem de important adus de aceasta practica.

Un alt efect produs de yoga este ca ajuta sa deveniti un om mai bun si mai fericit. Un principiu important este aprecierea prezentului, iar yoga va va ajuta chiar si in afara claselor sa va disciplinati si sa traiti cu intesnsitate maxima.  Astfel, yoga devine un stil de viața holistic ce include o alimentatie sanatoasa, alegeri constiente, imbunatatirea relatiilor cu cei din jur si multe altele. In ceea ce priveste starea de spirit, este demonstrat ca yoga te face un om mai fericit. Acest lucru este datorat hormonilor care se ocupa de starea ta generala de spirit. Treptat vei invata sa apreciezi prezentul, sa fii un om calm si echilibrat, scapand de starile de nervozitate si problemele zilnice.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te