Ana SPA Menu
Activitati care reduc stresul si te relaxeaza / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Activitati care reduc stresul si te relaxeaza

Share

Stresul a devenit o problema comuna in zilele noastre si este responsabil pentru multe boli de ordin fizic si psihic. Iti pot fi afectate performanta la locul de munca, relatiile cu cei din jur sau chiar calitatea vietii individuale.Tot mai multi oameni se confrunta zilnic cu stres, oboseala, stari de anxietate, depresii si insomnii. Nu exista o reteta sigura pentru a scapa de stres, insa exista multe activitati care reduc semnificativ nivelul de cortizol, hormonul responsabil pentru acesta stare de iritabilitate si neliniste. Citeste in continuare acest articol si descopera cateva solutii eficiente de relaxare!

Petrece timp cu cei dragi

Sa petreci timp cu persoanele apropiate, cu familia, prietenii sau persoana iubita te poate ajuta sa te relaxezi. Cei dragi iti vor oferi o energie pozitiva si te vor ajuta sa treci peste problemele zilnice. In afara de faptul ca petrecem timp de calitate cu familie, o iesire din cotidian este oricand binevenita pentru a ne deconecta de griji si responsabilitatile de zi cu zi. Din acest motiv daca se iveste ocazia nu sta pe ganduri si mergi cu familia intr-o drumetie ori viziteaza un muzeu. O fuga pana la munte in weekend te poate incarca pentru o saptamana intreaga si totodata te scapa de stres. Cu mintea limpede ideile vin mai usor si randamentul este crescut.

Scapa de stres prin sport

Activitatea fizica nu ar trebui sa lipseasca din vietile noaste. Idiferent daca alegi sa practici sportul preferat, sa incepi antrenamentele in sala de fitness sau o plimbare saptamanala in parc, oricare dintre acestea sunt binevenite. Beneficiile miscarii sunt nenumarate, iar in cazul persoanelor care se confrunta cu un nivel ridicat de stres, activitatea fizica va produce relaxare si eliberarea mintii. Mai mult decat atat, sportul te va ajuta sa iti recapeti energia dupa o saptamana epuizanta. Endorfinele sunt cele care produc o stare de bine in urma activitatii fizice si te ajuta sa fii mai optimist, reducand nivelul de stres. Alte beneficii de care poti profita facand miscare sunt imbunatatirea somnului, reducerea durerilor musculare si obtinerea unei stari de calm, relaxare si gandire pozitiva.

Yoga

Poti sa te redescoperi pe tine insuti practicand yoga, o forma profunda de relaxare cu multiple beneficii. Tehnicile Hatha sunt premergatoare meditatiei, special concepute pentru a va alinia si calma corpul, mintea si sufletul. Yoga nu necesita mult efort fizic si poate fi practicata de oricine, fiind un antrenament bazat pe relaxare profunda, tehnici, de respiratie si meditatie. In cadrul DOJO-ului nostru, pe taramul Ana Wellness & SPA, am creat un program dedicat reducerii stresului. Bodyart Stress Relief este o clasa speciala de antrenament in care, prin respiratie si miscare iti poti diminua starile de iritabilitate. In cadrul acestei clase vom combina respiratia cu intinderi statice si active, pentru a elibera metodele de miscare inutile, pentru a ne calma mintea si a ne regasi echilibrul interior.

Nu uita de timpul petrecut cu tine

Este important sa iti dedici timp tie insusi pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control. Uneori cand te concentrezi doar pe problemele zinice, job si celelelate activitati, uiti ca ai nevoie de putin timp doar pentru tine. Dedica cel putin o zi pe saptamana pentru a te relaxa. Exista multe moduri prin care te poti rasfata, fie ca este vorba de o baie fierbinte sau sa citesti o carte, petrece timp doar tu cu tine. Iti recomandam cea mai buna metoda de relaxare profunda, o zi la spa sau un masaj bine meritat. Daca alegi sa iti petreci o zi la Ana Wellness & SPA vei descoperi ce inseamna starea de bine si te vei incarca cu energie pozitiva, gata sa treci peste toate obstacolele zilnice. Daca insa nu dispui de atat de mult timp, poti alege din gama noastra larga de masaje de relaxare care iti vor oferi tot ce au ele mai bun.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te