Ana SPA Menu
Tratamente faciale pentru ten matur / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Tratamente faciale pentru ten matur

Share

Tenul matur se confrunta cu un aspect lipsit de luminozitate. Pielea incepe sa isi piarda vitalitatea si apar primele semne ale imbatranirii, ridurile. De asemenea, foarte multe persone se confrunta cu un ten uscat si cauta sa obtina acel efect de lifting, un ten luminos si hidratat. Ingrijirea tenului este foarte importanta si fiecare femeie ar trebui sa isi formeze o rutina bine determinata in special pentru tenul matur. Tratamentele faciale vin in ajutorul tau atunci cand iti doresti ca aspectul tenului sa fie unul sanatos, de invidiat. Este recomandat ca o data pe luna sa apelezi la un astfel de serviciu daca vrei sa iti mentii sanatatea tenului si aspecul minunat al acestuia. Iti prezentam in acest articol care sunt tratamentele potrivite pentru un ten matur! La Ana Wellness & SPA vei gasi foarte multe proceduri care te vor ajuta sa ai un ten sanatos, hidratat si sa remediezi aspectul liniilor fine.

Ingredientele care ajuta tenul matur

Asa cum am mentionat mai devreme un ten matur are nevoie de hidratare si elasticitate, pentru ca pielea nu mai produce la fel de mult colagen si sebum precum o facea odata. Pentru ca aceste 2 obiective sa fie indeplinite se pot utiliza diverse tehnici si se pot utiliza anumite serumuri, creme sau masti cu ingrediente speciale. Acidul hialoronic este unul dintre ingredientele care ajuta tenul sa se hidrateze in profunzime, in timp ce ridurile fine sunt ameliorate, obtinand un ten stralucitor si neted. Colagenul este cel care trebuie suplimentat pentru a combate primele semne ale imbatranirii. Acesta reuseste sa diminueze ridurile, lasa o piele ultra-neteda si hidratata. Pentru a mari elasticitatea pielii se pot utiliza diverse tehnici de masaj manual sau diverse dispozitive care sa sporeasca circulatia sangelui la nivelul tenului. In acest scop se pot utiliza si diverse scruburi care sa elimine celulele moarte, permitand stratului superficial de piele sa se regenereze. Orice tratament care are la baza aceste principii iti va ajuta tenul sa isi recapete fermitatea.

Tratamentele anti-age de la Ana Wellness & SPA

Vitali'tea facial anti age este un tratament care urmareste recapatarea elasticitatii pielii prin multiple tehnici ce vor stimula circulatia sangelui si regenerarea. Acesta combina un scrub pe baza de ceai cu un masaj exclusiv manual. Instrumentul de masaj ‘Ridoki’ contribuie la absorbția antioxidantului Elixir cu Patru Ceaiuri, in timp ce aparatul de stimuloterapie ‘Nouat naa’ activeaza microcirculația. La final continuam relaxarea cu un masaj al mainilor si al picioarelor. Durata acestui tratament este de 75 de minute.

Infuzia cu siliciu este un tratament THALGO care exceleaza in corectarea pierderilor de fermitate și netezirea ridurilor pronunțate. Acesta presupune un masaj anti-rid extrem de eficient si o masca profesionala ,care șterg ridurile și restabilesc luminozitatea tenului. Durata de efectuare a tratamentului este de 90 de minute.

Botox line lift & refill este un tratament natural impotriva ridurilor, special creat pentru tratarea tenului matur. Muschii se relaxeaza evitand aparitia liniilor fine, in timp ce secretia de colagen este stimulata, reducand astfel ridurile cauzate de inaintarea in varsta. Tenul tau se va bucura de un rasfat pentru 90 de minute.

Infuzia cu hialoron reprezinta un tratament  care corecteaza ridurile pronunțate datorita masajului sau exclusiv si mastii duble profesionale. Este o soluție antirid concentrata in acid hialuronic cu absorbție ridicata. Pielea ta va arata mai neteda si mai tanara intr-o singura sesiune, intreg tenul va straluci. Procedura dureaza 90 de minute.

Infuzia cu colagen este destinata pentru a combate primele semne ale imbatranirii. Acest tratament unic profesional imbraca pielea cu colagen marin nativ, ale carui molecule originale biodisponibile umple riduri si linii fine. Pielea este intens hidrata si tenul capata un aspect radiant. Durata tratamentului este de 90 de minute.

Terapia Oxygenera ajuta la oxigenarea si regnerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice,petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii, inlocuind cu succes injectiile cu acid hialuronic. Procedura este perfecta pentru un ten matur, lipsit de stalucire. Durata acesteia este de 90 de minute.

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te