Ana Wellness Menu
Fitness / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Broșura Ana Wellness & SPA
Sala de fitness de la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

SALA DE FITNESS

Fitness-ul este o componenta vitala in viata ta cotidiana. Iti intareste increderea in tine si energia de care ai nevoie, in timp ce-ti stimuleaza mintea sa fie agila si concentrata. Exercitiul zilnic nu se rezuma numai la un stil de viata sanatos. Iti stimuleaza ambitia si te provoaca sa-ti atingi scopurile, te pregateste sa devii un individ ce poate face fata cu succes provocarilor vietii. Ambitioneaza-te, impinge-ti si depaseste-ti limitele in sala noastra de fitness, dotata cu ultima generatie de echipamente Technogym.

REZERVARE

ECHIPAMENTE FITNESS:


ANTRENOR PERSONAL

Antreneaza-te eficient si profita de cele mai noi metode de antrenament alaturi de un instructor personal. Antrenorii nostri alcatuiesc programe personalizate de antrenament, bazate pe exercitii cu greutatea propriului corp, cu greutati libere si la aparatele de fitness, si te asista pe toata durata antrenamentului cu sfaturi despre executia corecta a exercitiilor, alimentatie, stil de viata sanatos, etc

REZERVARE
Antrenor personal la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Pilates Reformer la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

PILATES REFORMER

Antrenamentul la acest aparat se face doar sub indrumarea unui antrenor personal specializat (One-to-one). Exercitiile de Pilates la echipamentul Reformer sunt menite sa combata probleme posturale, recuperari dupa diferite accidentari, dureri de spate, dar si sa tonifice musculara pentru orice categorie de persoane si varste.

REZERVARE