Ana Wellness Menu
Clase / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Broșura Ana Wellness & SPA

PREZENTARE DOJO

Traim zilnic intr-o stare de stres, presiune si urgenta, ceea ce ne afecteaza negativ starea generala de sanatate. In viziunea noastra, o minte sanatoasa sustine corpul sanatos si vice versa. De aceea, am creat DOJO-ul - un termen japonez ce semnifica "locul revelatiilor" sau "calea" catre dezvoltarea mentala, emotionala, fizica si spirituala, DOJO-ul fiind un spatiu unde "simturile sunt trezite". Urmand filozofia noastra, ne dorim sa oferim un loc unde oaspetii sa isi recastige intreaga fiinta.

DOJO-ul este un spatiu pentru practica yoga, Pilates, evenimente cu specific sportiv, Hatha Yoga, gama breathing, Personal Training sau alte tipuri de evenimente.

REZERVARE

Programul claselor

LuniMarțiMiercuriJoiVineriPrețReducere
membri
Aqua-Gym
Anca Zanfir
7:30-8:3045 lei-50%
Pilates
Mihaela Mutu
19:00-20:0045 lei-50%
Tai Chi
Echipa Artasia
19:30-21:0075 lei-50%
Yoga
Andrei Stoiciu
19:00-21:0019:00-21:0060 lei-50%

YOGA

Toate formele de Yoga practicate in vest pot fi clasificate drept Hatha yoga. Hatha, simplu spus, cuprinde toate posturile de Yoga. Astfel, toate cursurile de Ashtanga, Vinyasa, Iyengar si Power Yoga fac parte din categoria Hatha Yoga. Termenul "hatha" poate fi tradus in 2 moduri: "cel hotarat si puternic" si "echilibrul firesc dintre soare (ha) si luna (tha)".

Tehnicile Hatha sunt special concepute pentru a va alinia si calma corpul, mintea si sufletul si sunt premergatoare meditatiei.

REZERVARE
Yoga la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti
Aqua Gym la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

AQUA GYM

Antrenamentul in apa este foarte eficient si popular in ultimii ani peste tot in lume. Clasele de Aqua Gym sunt tinute de un antrenor specializat, fiind reconfortante, dinamice si recunoscute pentru eficienta lor pentru toate categoriile de persoane si de varste. [ video de prezentare ]

REZERVARE

TAI CHI

Tai-chi, o artă a mișcării care presupune îmbinarea armonioasă a două forțe: yin și yang. Tai înseamnă măreț, ultim, suprem. Chi este definiția absolutului, a unei călătorii dincolo de linia orizontului. Împreună, cele două principii țintesc, modest, spre perfecțiune.

Nu pretindem că o astfel de stare ar fi ușor de atins, dar ne putem antrena în direcția echilibrului interior și al forței spirituale. Conceput initial ca o formă de artă marțială defensivă, tai-chi a ajuns să fie metoda prin care reușim să restabilim o relație firească și profundă între ființa noastră și lumea care respiră vie în jurul nostru. Această practică chineză ajută la longevitatea organismului, întărește mușchii și tendoanele, îmbunătățește activitatea cardiovasculară și ameliorează durerile cauzate de fracturi.

REZERVARE
Tai Chi la ANA Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti