Ana Wellness Menu
Politica de confidentialitate / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Broșura Ana Wellness & SPA

Noi, ANA Hotels SA, B-dul Poligrafiei nr. 1C, Sector 1, Bucuresti, suntem extrem de preocupati de a va garanta confidentialitatea si deplina protectie a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu normele, principiile si reglementarile in vigoare in Uniunea Europeana in acest domeniu, inclusiv cu Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Datele cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila iar o persoana identificabila este acea persoana identificabila, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Aceasta Politica se refera la datele personale ale clientilor nostri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intra in contact cu noi sau care viziteaza locatiile noastre, angajati sau persoane aflate in proces de angajare, colaboratori etc. si se aplica datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la receptie, formulare diverse, CV-uri, inregistrari video, web-site, social media. In scopul desfasurarii activitatii, ANA HOTELS SA poate colecta, prelucra si stoca anumite date cu caracter personal necesare din punct de vedere legal, pentru incheierea unui contract sau din interes legitim. Aceste date pot fi, dar nu se limiteaza la: nume, prenume, cetatenie, adresa, telefon, adresa de e-mail, imagini in miscare etc.

Politica de confidentialitate descrie:

De asemenea, dorim sa va facem cunoscute masurile pe care le luam pentru a garanta securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal precum si modul in care ne puteti contacta in chestiuni legate de confidentialitate si de protectie a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Cine suntem

Ana Hotels SA, cu sediul in Bulevardul Poligrafiei nr. 1C, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/7935/1993, CUI RO 5479061, Bucuresti, Romania, este cea mai mare companie hoteliera cu capital romanesc din Romania. Masurile prezentate in aceasta informare se aplica in toate hotelurile din lantul Ana Hotels. Pentru mai multe detalii despre Ana Hotels puteti afla accesand site-ul www.anawellness.ro

SCOPUL PENTRU CARE COLECTAM SI MODUL IN CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Societatea noastra colecteaza date in urmatoarele cazuri:

1. Daca sunteti un client sau un potential client al Hotelului:

Avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1.1. Pentru a va oferi serviciile noastre

Va solicitam date pentru a va oferi serviciile noastre:

1.2. Pentru a comunica cu dumneavoastra

Este important pentru noi sa putem comunica cu dumneavoastra in scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastra asupra serviciilor noastre, acela de a solutiona diverse sesizari ale dumneavoastra sau acela de a va putea oferi servicii personalizate, oferite in timp util, in format electronic.

1.3. Obligatie legala

In anumite situatii va putem solicita unele date cu caracter personal in temeiul unei obligatii legale, impuse de legislatia in vigoare.

1.4. Trimiterea de informari (newsletter)

Va solicitam date pentru a va trimite informari comerciale / newslettere, in format electronic. Pentru acest lucru va cerem consimtamantul / acordul si va solicitam adresa de posta electronica, in mod expres; avem ca temei al prelucrarii interesul nostru legitim.

Va puteti retrage oricand consimtamantul, exprimand astfel optiunea dumneavoastra de a nu mai primi newsletter-ul nostru in viitor, facand click pe dezabonare" atunci cand primiti e-mailul respectiv.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele, telefonul, faxul, adresa / domiciliul, adresa de posta electronica (optional) precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

2. Daca sunteti un angajat sau un alt tip de colaborator

2.1. Pentru a intra in relatii contractuale cu noi (Contract Individual de Munca etc.)

Va solicitam datele impuse de lege pentru a incheia contracte de munca cu noi, in temeiul unei obligatii legale: nume, prenume, domiciliu, data si locul nasterii, coordonatele actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar (atunci cand este cazul).

2.2. Pentru a comunica cu dumneavoastra

Pentru a putea comunica cu dumneavoastra in timp util va putem solicita numarul de telefon si adresa de posta electronica.

3. Daca doriti sa va angajati la ANA Hotels

Utilizam datele personale continute in CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie in cadrul ANA Hotels, inclusiv in ceea ce priveste programele noastre de internship. Ne bazam prelucrarile pe interesul de potentiala incheiere si derulare a unui contract de munca.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele, adresa de posta electronica, telefonul, faxul, adresa, datele personale incluse in CV, detaliile privind educatia si instruirea, calificarile profesionale, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct.

4. Daca sunteti un partener de afaceri / furnizor

4.1. Pentru a tine legatura cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a pastra contactul direct si a mentine relatia contractuala cu dumneavoastra. Colectam aceste date avand ca temei incheierea de contracte comerciale.

4.2. Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact pentru a comunica cu dumneavoastra cu privire la orice probleme relevante legate de relatia noastra contractuala.

4.3. Obligatie legala

In anumite situatii va putem solicita unele date cu caracter personal in temeiul unei obligatii legale, impuse de legislatia in vigoare.

5. Daca sunteti un vizitator in spatiile ANA Hotels SA

Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a asigura securitatea, bunurilor si personalului nostru. In acest caz, ne bazam procesarea datelor pe interesul legitim al ANA Hotels SA, si anume protectia acestor spatii, active si personal.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dumneavoastra precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct, la solicitarea noastra, precum si imaginile dumneavoastra inregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video.

6. Daca sunteti utilizator al site-urilor noastre internet - www.anawellness.ro etc.

Folosim datele personale pe care le colectam de la dumneavoastra atunci cand vizitati site - urile nostru de internet in scopul de a monitoriza traficul si de a imbunatati continutul site-urilor. Ne bazam in aceasta activitate de procesare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura buna functionare a site-urilor noastre de internet, precum si imbunatatirea acestora. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt ora si data accesarii unui site Internet si adresa IP de la care a fost accesat site-ul respectiv.

Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pot fi: o obligatie legala (in cazul in care ANA Hotels este obligata legal sa divulge anumite date cu caracter personal autoritatilor publice), executarea unui contract incheiat de ANA Hotels in contextul unei anumite tranzactii sau interesul legitim al ANA Hotels de a efectua o tranzactie in cel mai eficient mod.

Serviciul de rezervare online este asigurat prin intermediul website-ului propriu; atunci cand accesati acest serviciu, termenii si conditiile care se aplica sunt cele mentionate pe acel website. Va sfatuim sa ii consultati.

7. Furnizarea de date cu caracter personal

Atunci cand datele cu caracter personal va sunt solicitate direct dumneavoastra, ANA Hotels va solicita sa furnizati toate categoriile de date pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu ne vom putea indeplini activitatea specifica.

Daca furnizati lui ANA Hotels date cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa comunicati acestora, inainte de o astfel de furnizare de date, modalitatea in care ANA Hotels intentioneaza sa proceseze datele lor cu caracter personal, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

8. Transmiterea de date cu caracter personal catre terti

Desi, ca o regula generala, noi nu divulgam datele dumneavoastra personale catre terti, exista posibilitatea:

9. Durata procesarii

Intentionam sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada cat mai scurta de timp, atat cat este minimul necesar pentru buna desfasurare a activitatii noastre - de regula 24 de luni. Exista insa situatii in care legislatia in vigoare impune pastrarea anumitor seturi de date pe perioade mai indelungate de timp.

10. Drepturile dumneavoastra

In calitate de titular al datelor cu caracter personal, RGPD va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

Suntem bucurosi sa va asiguram exercitarea acestor drepturi, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau implica un efort disproportionat.

Puteti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre astfel de drepturi prin depunerea la noi, in calitatea noastra de operator de date, o cerere scrisa la ANA Hotels SA, Bulevardul Poligrafiei nr. 1C, Sector 1, Bucuresti, sau prin e-mail la adresa dpo@anahotels.ro

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in calitatea sa de autoritate publica centrala autonoma cu competenta generala in domeniul protectiei datelor personale.

Ne-am angajat sa tratam intotdeauna solicitarile dumneavoastra cu cea mai mare atentie si puteti adresa orice intrebari pentru a primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

11. VERSIUNI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta Politica de Confidentialitate intra in vigoare la 25 mai 2018. Ea poate fi actualizata in functie de modificarile legislative ce pot aparea. Orice actualizare se va aplica dupa un interval de 15 zile de la publicarea pe site.

Revizuit: 16 Mai 2018

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te