Ana Wellness Menu
Oferte / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Broșura Ana Wellness & SPA
Abonamente 10+1

Promotie de Grup
10+1 Carduri de Membru

Misiunea ANA Wellness & SPA este de a impartasi intelepciunea de a deveni fericiti, sanatosi si atletici. Daca tu, prietenii tai si familia ta impartasiti aceleasi valori, deveniti membrii nostri. Haideti sa fim mai fericiti si sanatosi impreuna. Spa-ul nostru poate deveni un spatiu de socializare ideal. Daca achizitionezi 10 carduri de membru, unul este din partea noastra.

Promotie Floating Pods
25% discount pentru clientii hotelului

Daca esti oaspetele hotelului nostru, de ce nu ti-ai imbunatati sederea cu o experienta de imponderabilitate? Te invitam sa beneficiezi de avantajele relaxante si regeneratoare ale terapiei prin plutire. Bucura-te de discount-ul de 25% la toate sesiunile de floating pana la 31 Mai. Va sfatuim sa va rezervati sesiunea din timp pentru a va asigura valabilitatea si pregatirile premergatoare.

Floating pod