Ana SPA Menu
Tratamente Faciale

Refresh.
Relax.
Revive.

Tratamente faciale

Cum încă nu s-a descoperit elixirul tinereții ca pielea să rămână netedă și sănătoasă mereu, ai nevoie de tratamente faciale profesionale care să lupte împotriva trecerii timpului. La ANA Spa vei găsi tratamentele faciale care îți readuc starea de bine, zâmbetul și mai ales încrederea în tine.

Thalgo Source Marine

Thalgo Source Marine

Te deranjează tenul deshidratat? Simți că oricâte creme ai folosi, pielea nu este hidratată suficient? Răsfață-ți tenul cu un tratament facial complex hidratant – remineralizant, cu apă de mare bogată în oligoelemente și extract de alge marine cu efect intens hidratant.

Pielea ta va beneficia de un răsfăț cu produse ce conțin extracte din alge marine, va fi hidratată profund, devenind mai fermă și mai luminoasă, iar ridurile se vor estompa.

90 min: 325 lei
REZERVARE

Thalgo tratament pentru bărbați

Și bărbații au nevoie să prevină semnele îmbătrânirii provocate de soare, vânt, ger sau poluare și să-și păstreze pielea hidratată.

De aceea, ești binevenit la ANA Spa să fii răsfățat cu un tratament facial complex hidratant - remineralizant. Apa de mare bogată în oligoelemente și extract de alge marine are efect intens hidratant, iar tenul tău arată radiant și mai sănătos. Mai mult, tu vei fi răsfățat într-o oază de relaxare care va îndepărta stresul și îți va readuce starea de bună dispoziție.

90 min: 345 lei
REZERVARE
Thalgo Men
Infuzie cu Colagen

Infuzie cu Colagen

Te-ai întrebat vreodată cum unele femei parcă nu îmbătrânesc niciodată? Timpul trece, dar parcă nu lasă urme pe tenul lor impecabil.

Tenul se păstrează tânăr dacă îl îngrijești din timp cu principii active naturale, profesionale pentru a împiedica deshidratarea și îmbătrânirea.

Pare un secret bine ascuns, până vei încerca beneficiile acestui tratament profesional unic, ce îți îmbracă pielea în colagen marin nativ. Moleculele originale biodisponibile umplu ridurile și liniile fine lăsând pielea elastică, luminoasă și refăcând simetria feței.

90 min: 360 lei
REZERVARE

Infuzie anti-age

Ce ai făcut în ultimul timp pentru tenul tău? Știm cât ești de ocupată și cât de greu este să păstrezi o rutină acasă. Din păcate timpul lasă urme, iar pielea începe ușor, ușor să se rideze. Dar câte dintre ridurile tale sunt de la momentele fericite?

Acest tratament completează și corectează ridurile pronunțate printr-un masaj magic exclusivist și prin intermediul măștii duble profesionale.

Pielea ta arată mai tânără, mai fermă și mai netedă după o singură sesiune. Tenul strălucește de tinerețe având acel efect de ”glow” ca pe covorul roșu, iar efectul de lifting se păstrează un timp îndelungat.

90 min: 385 lei
REZERVARE
Infuzie cu Hialuron
Infuzie cu Siliciu

Infuzie cu Siliciu

Chiar dacă nu ai putut să te ocupi tot timpul de tine, dar acum ți-ai dori ca tenul tău matur să arate întinerit, la ANA Spa îți propunem un tratament facial antirid de înaltă performanță.

Produsele folosite, combinate cu sesiuni de masaj exclusivist îți vor hidrata și întineri tenul care va deveni mai luminos și mai ferm. La un astfel de tratament, niciun rid pronunțat nu rămâne neameliorat.

90 min: 385 lei
REZERVARE

Tratament facial pentru ten acneic

Tenul gras și acneea încă îți răpesc starea de bine și încrederea în tine? Vezi zilnic atâtea fețe curate și luminoase, si te întrebi ce nu faci bine?

Acest tratament este special conceput pentru a trata tenul gras și acneic. Vei avea o piele strălucitoare și luminoasă cu aspect sănătos, prin reducerea secreției de sebum.

Terapia este concepută pentru tenul gras, mixt și acneic. Este un tratament unisex, ce se poate administra la orice vârstă după 18 ani.

90 min: 320 lei
REZERVARE
Botox Line Regul-Oil
Botox Line Lift & Refill

Tratament facial pentru lifting și fermitate

Te gândești cum să scapi de ridurile profunde și să previi apariția altora noi? Parcă apar de la o zi la alta și o simplă cremă nu mai face față. Cine spune că înaintarea în vârstă trebuie să lase semne?

Avem o soluție specială pentru tenul tău matur, un tratament natural împotriva ridurilor.

O cremă specială care relaxează musculatura și stimulează secreția de colagen, pentru ca tu să ai o piele netedă, luminoasă, să arăți și să te simți tânără și plină de viață.

90 min: 325 lei
REZERVARE

Tratament facial anti-age "Vitali'tea"

Ai observat vreodată cum tenul tău adună toate acele nemulțumiri și dezamăgiri din viața de zi cu zi? Devii posomorâtă, linia zâmbetului coboară și pari supărată?

Ai nevoie de relaxare și un tratament magic, cum nu este altul.

Imaginează-ți cum stai relaxată în saloanele noastre departe de grijile cotidiene. Începem cu un scrub delicat, care îți pregătește pielea pentru a primi cele mai bune ingrediente antirid. Atunci când tenul tău va fi perfect curat vei beneficia de un masaj ‘Ridoki,’ pentru a facilita absorbția antioxidantului din cremele noastre, iar aparatul de stimuloterapie ‘Nouat naa’ îți va activa microcirculația.

Vei simți cum toată tensiunea facială este eliminată, ridurile sunt diminuate, iar pielea arată mult mai netedă.

75 min: 270 lei
REZERVARE
Masaj Vitali'tea
Masaj quench facial hidratant

"Quench" hidratare și luminozitate

Tenul este expus cel mai mult factorilor de mediu - soare, vânt, frig, poluare, dar reflectă și experiențele și trăirile noastre interioare. El este ca o carte de vizită pentru noi și va fi marcat de trecerea timpului dacă nu avem grijă în mod constant de el.

Un tratament facial pentru hidratare este absolut necesar, el este baza unui ten sănătos, care va continua și cu un masaj delicat al brațelor. Pielea ta este intens hidratată, hrănită, luminoasă și revigorată, iar tu radiezi pentru că fiecare mușchi al feței este complet relaxat!

50 min: 225 lei
REZERVARE

Tratament facial expres

Știi senzația aceea de prospețime care te face să radiezi prin toți porii? Ea înseamnă în primul rând sănătate, relaxare și tinerețe.

Dacă vrei să simți această bucurie prin pielea ta, alege un masaj facial rapid care reîmprospătează pielea în întregime. Este ca o adiere de primăvară ce scaldă chipul în lumina naturală.

Tratamentul începe cu o curățare pe care o simți ca atunci când scapi de oboseală. Apoi, exfolierea delicată cu ajutorul aburilor deschide ferestrele feței tale pentru ingredientele naturale. Îți aplicăm o mască de față hidratantă și continuăm masajul și la nivelul brațelor, pentru o relaxare binevenită. Vei pleca acasă revigorată, cu un ten mai luminos, prin activarea circulației sanguine și oxigenarea profundă.

25 min: 105 lei
REZERVARE
Masaj Express Facial
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te