Ana SPA Menu
Oxygenera

Refresh.
Relax.
Revive.

Oxygenera

Ți s-a întâmplat să schimbi des crema de față cu produse din ce în ce mai scumpe pentru că nu ai obținut rezultatele dorite? De multe ori cremele nu reușesc să pătrundă profund în piele, pentru a obține un ten mai luminous și o piele mai elastică, așa cum îți dorești.

Tratamentele faciale profesionale cu Oxygenera PRO îți transformă pielea în profunzime.
Oxygenera PRO este cunoscută ca și terapia preferată a vedetelor de la Hollywood, Madonna fiind una dintre vedetele care o folosesc cel mai des.
Dacă te deranjează pielea îmbătrânită cu riduri și linii fine, cea flască sau lipsită de strălucire și vitalitate, cu Oxygenera PRO vei avea parte de întinerire eficientă și rapidă.
Tenul gras și acneea îți afectează viața socială sau pur și simplu îți dau bătăi de cap? Ce ai zice dacă te-am ajuta să obții niște rezultate de-a dreptul spectaculoase?

Oxygenera Oxygenera Oxygenera

Ca și tine, începem cu demachiere și tonifiere. Ulterior vom exfolia pielea mecanic, prin microdermabraziune cu particule de diamant. Pielea ta va fi  tratată regește cu diamante și va primi dornică amestecul de ingrediente hrănitoare.

Următorul pas este mezoterapia virtuală. Nu îți face griji, este un procedeu prietenos cu pielea ta, deci fără urme sau durere, pentru că nu folosim ace. Oxigenul hiperbaric va putea conduce amestecul de principii active în cele mai profunde straturi ale pielii, ceea ce cremele nu pot face prin ritualul de acasă. Îți dai seama ce răsfăț îi oferi pielii tale?

Vrem să îți fixăm aceste rezultate prin radiofrecvența multipolară. Vei observa îmbunătățirea texturii pielii, care va deveni fermă, ca după o serie de masaje magice.

La final, intensificăm procesele de refacere profundă a pielii prin aplicarea Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser. Laserul rece îți face pielea tonică și elastică. Efectul anti-age, antioxidant și de reparare în profunzime face ca pielea ternă și pigmentată să fie doar amintire.

Vei fi încântată de rezultat, pentru că pielea ta primește tratamentul cel mai eficient și confortabil! Iar tu vei avea parte de un răsfăț, pentru că meriți doar ce-i mai bun!

INDISPONIBIL MOMENTAN
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te