Ana SPA Menu
Tratamente Faciale

Refresh.
Relax.
Revive.

Tratamente faciale

Oxygenera

Terapia Oxygenera ajută la oxigenarea și regnerarea celulară, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, tratează cicatricile post acneice,petele pigmentare și uniformizează textura pielii, înlocuind cu succes injectțiile cu acid hialuronic.

90 min: 450 lei
REZERVARE
Oxygenera
Thalgo Source Marine

Thalgo Source Marine

Tratament complex hidratant-remineralizant, cu apă de mare bogată în oligoelemente și extract de alge marine cu efect intens hidratant. Se adresează tenului obosit agresat zilnic de poluare, vânt, radiații și tenului ridat.

90 min: 325 lei
REZERVARE

Thalgo Men

Pentru un adevărat boost de energie. Extractele de algă albastră vitalizantă sunt eliberate în interiorul celulelor pielii având o eficientă acțiune antirid și antistres. După un masaj de relaxare de 20 de minute cu Marine Infusion Mask vă veți simți mult mai "tânăr". Cu rezultate vizibile imediat, tenul dumneavoastră este întinerit.

90 min: 345 lei
REZERVARE
Thalgo Men
Infuzie cu Colagen

Infuzie cu Colagen

Pentru a combate primele semne ale îmbătrânirii, acest tratament unic profesional îmbracă pielea cu colagen marin nativ, ale cărui molecule originale biodisponibile umple riduri și linii fine. Pielea este intens hidratată și ultra-netedă și tenul său radiant.

90 min: 360 lei
REZERVARE

Infuzie cu Hialuron

O soluție antirid concentrată în acid hialuronic cu absorbție ridicată, acest tratament completează și corectează ridurile pronunțate datorită masajului său exclusiv și măștii duble profesionale. Pielea arată mai tânără și mai netedă într-o singură sesiune. Tenul strălucește de tinerețe.

90 min: 360 lei
REZERVARE
Infuzie cu Hialuron
Infuzie cu Siliciu

Infuzie cu Siliciu

Acest tratament THALGO de înaltă performanța, excelează în corectarea pierderilor de fermitate și netezirea ridurilor pronunțate. În centrul protocolului său stau un masaj anti-rid extrem de eficient și o masca profesională ,care șterg ridurile și restabilesc luminozitatea tenului.

90 min: 385 lei
REZERVARE

Botox Line Regul-Oil

Acest tratament este special conceput pentru a trata tenul gras si acneic. Regleaza productia de sebum si imbunatateste aspectul pielii prin reducerea dimensiunii porilor si a inflamatiilor pielii. Deasemenea, acest tratament reface stralucirea si luminozitatea pielii, redand aspectul sanatos fara efect comedogenic.

90 min: 325 lei
REZERVARE
Botox Line Regul-Oil
Botox Line Lift & Refill

Botox Line Lift & Refill

Este un tratament natural impotriva ridurilor, special creat pentru tratarea tenului matur. Muschii se relaxeaza evitand aparitia liniilor fine, in timp ce secretia de colagen este stimulata, reducand astfel ridurile cauzate de inaintarea in varsta.

90 min: 325 lei
REZERVARE

Vitali'tea facial anti age

Tratament reafirmant antirid care combină un scrub pe bază de ceai cu un masaj exclusiv manual. Instrumentul de masaj ‘Ridoki’ contribuie la absorbția antioxidantului Elixir cu Patru Ceaiuri, în timp ce aparatul de stimuloterapie ‘Nouat naa’ activează microcirculația. Efectul relaxant continuă cu un masaj al mâinilor și al picioarelor. Tensiunea facială este eliminată, ridurile diminuate și pielea arată mult mai netedă.

75 min: 270 lei
REZERVARE
Masaj Vitali'tea
Masaj quench facial hidratant

Quench facial hidratant

Tratament facial pentru hidratare urmând un mix de tehnici de relaxare cu întinderi ușoare pentru a regenera pielea încordată și deshidratată din cauza factorilor de mediu. Pielea este împrospătată, hrănită și revigorată.

50 min: 225 lei
REZERVARE

Express facial

Masaj facial rapid care reîmprospătează pielea în întregime. Lăsați-vă condusi spre o nouă primăvară a chipului: curățarea (îndepărtarea completă a oboselii acumulate în timp, exfoliarea delicată cu ajutorul aburilor), o mască de față (decongestionarea comprimatelor de ceai verde) și masajul care se concentrează asupra brațelor.

25 min: 105 lei
REZERVARE
Masaj Express Facial
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te