Ana SPA Menu
Pachete Spa/Vouchere cadou

Refresh.
Relax.
Revive.

Pachete SPA / Vouchere cadou

Best Friends & Ana

Prietenia este egalitatea armonioasă, spune un vechi înțelept. Inspirați de ideea împărtășirii momentelor prețioase, am construit pachetul de relaxare Best Friends & Ana! O petrecere a simțurilor care cuprinde o zi la SPA cu acces la piscină, saune, jacuzzi exterior, Hammam și Frigidarium, o terapie de 50' la alegere, însoțită de un vin spuman și fructe trase în ciocolată!

Pachetul se adreseaza grupurilor de 4 sau mai multe persoane la pretul cu discount in valoare de 200 lei/persoana!

REZERVARE
Masaj Best Friends & Ana
Happy Days - Voucher

Happy Days - Voucher

Zile de naștere, sărbători sfinte, aniversări de album! Unde ai însemnat data în calendar, venim și noi cu o ofertă de spa pe măsură, ideală pentru vouchere cadou personalizate! Voucherul are două atuuri - este 100% personalizabil și îți oferă un maraton al răsfățului ! Întrebarea noastră! Reziști tentației?

Sarbatoritul primeste 50% reducere la accesul la SPA pentru o zi!

REZERVARE

One day Spa - Voucher

Fie că îți dorești o zi lungă de totală relaxare la spa sau un cocktail de terapii corporale și faciale, nouă ne face plăcere să te ajutăm să iei cea mai bună decizie! Tu ne suni, ne descrii persoana dragă, partenerul de afaceri sau prietenul din copilărie, iar noi îți împletim pe loc un răsfăț memorabil!

REZERVARE
One Day SPA - Voucher
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te