Ana SPA Menu
Ritualuri Wellness

Refresh.
Relax.
Revive.

Ritualuri Wellness

Fusion Ceremony

Masaj energizant cu bețe de bambus inspirat din tehnicile thailandeze de detensionare musculară. Ceremonia începe cu un masaj al spatelui de tip polinezian, urmat de un masaj de relaxare profundă și culminând cu procedura bețelor de bambus. I se alătură un tratament facial cu puncte de presiune ce iluminează tenul obosit si tern. Ritualul se încheie cu tehnici thailandeze de întindere pentru realinierea meridianelor corpului.

75 min: 320 lei
REZERVARE
Masaj Fusion Ceremony
Masaj Body Restoration

Body restoration Ritual

Masaj centrat pe răsfățul simțurilor! Combină două sau mai multe tehnici pentru a vă duce într-o stare de abandon. Protocolul de lucru e personalizat conform nevoilor fiecărei persoane în parte, oferind în același timp terapeutului libertatea de a-și folosi experiența și creativitatea pe durata generoasă a unui masaj de 90 de minute!

90 min: 320 lei
REZERVARE

Tratament Themae

Oferă-ți luxul acestui ritual de împrospătare și răsfăț! Tratamentul începe cu un masaj în profunzime al spatelui care elimină tensiunea și creează un sentiment de profundă relaxare. Urmează un tratament facial după care mișcările terapeutului se vor îndrepta spre picioare pentru un masaj de deconectare și detensionare. Ritualul are ca scop echilibrarea energiilor corpului.

75 min: 300 lei
REZERVARE
Tratament Themae
Călătorie orientală

Călătorie Orientală

Porniți într-o călătorie fascinantă pentru a descoperi secretele de înfrumusețare ale Orientului. Lăsați-vă corpul purificat de gomajul de alaun și mângâiat de atingerea blândă a untului de shea în timp ce fața vă va fi curățată în tradiție orientală și răsfățată cu o mască 100% naturală pe bază de argilă albă din munții Atlas. O sesiune intensă de remineralizare, relaxare și detoxifiere.

90 min: 300 lei
REZERVARE
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te