Ana Wellness Menu
Tratamente Faciale

Refresh.
Relax.
Revive.

Broșura Ana Wellness & SPA

Tratamente faciale

Vitali'tea facial anti age

Tratament reafirmant antirid care combină un scrub pe bază de ceai cu un masaj exclusiv manual. Instrumentul de masaj ‘Ridoki’ contribuie la absorbția antioxidantului Elixir cu Patru Ceaiuri, în timp ce aparatul de stimuloterapie ‘Nouat naa’ activează microcirculația. Efectul relaxant continuă cu un masaj al mâinilor și al picioarelor. Tensiunea facială este eliminată, ridurile diminuate și pielea arată mult mai netedă.

75 min: 300 lei
REZERVARE
Masaj Vitali'tea
Masaj quench facial hidratant

Quench facial hidratant

Tratament facial pentru hidratare urmând un mix de tehnici de relaxare cu întinderi ușoare pentru a regenera pielea încordată și deshidratată din cauza factorilor de mediu. Pielea este împrospătată, hrănită și revigorată.

50 min: 250 lei
REZERVARE

Express facial

Masaj facial rapid care reîmprospătează pielea în întregime. Lăsați-vă condusi spre o nouă primăvară a chipului: curățarea (îndepărtarea completă a oboselii acumulate în timp, exfoliarea delicată cu ajutorul aburilor), o mască de față (decongestionarea comprimatelor de ceai verde) și masajul care se concentrează asupra brațelor.

25 min: 119 lei
REZERVARE
Masaj Express Facial
Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te