Ana Wellness Menu
Filozofie / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucuresti

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Broșura Ana Wellness & SPA

Filozofia Ana Wellness & SPA:
Renaștere activă

Adapostit in intimitatea Hotelului Crowne Plaza Bucharest 4*, ANA Wellness & SPA te calauzeste catre taramul linistitor al descoperirii de sine si al insanatosirii. Un centru wellness complet in mijlocul orasului, cu parcuri verzi de jur imprejurul spa-ului, ANA Wellness & SPA isi trage energia din sufletul unei vechi magnolii, care infloreste in fiecare primavara in curtea spa-ului. Ne dorim sa aducem inapoi la viata arte stravechi de vindecare pentru un trup intr-o eterna primavara. Terapiile SPA se bazeaza pe ritualurile unor culturi stravechi, cu rezultate demonstrate in timp. Acestea combina beneficiile antioxidante ale ceaiului si apei minerale cu luxul francez si tehnologia moderna de laborator pentru a hrani si a hidrata pielea. Atingerea gentila a terapeutilor nostri, puterea vindecatoare a apei, caldura divina a Hammam-ului nostru unic, intelepciunea mistica a ritualilor antice de mindfulness – toate se impletesc sinergic pentru a te transpune intr-o stare de rejuvenare si relaxare profunda.

Colectia noastra de practici wellness este centrata pe a va reda “ stare pura de bine”. De aceea, tehnicile noastre sunt personalizate in functie de nevoile pe care le aveti – reducerea stresului si durerii, cresterea gradului de energie sau recastigarea claritatii gandirii. Pe langa solutii de wellness individualizate, expertii nostri va ajuta sa va redescoperiti “ disciplina de a trai din nou”, impartasindu-va intelepciunea de a pasi pe calea spre fericirea pura si sanatatea trainica.

Facilități SPA