Ana Wellness Menu
Jogging: alergat in aer liber sau pe banda? / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

Refresh.
Relax.
Revive.

Prin rafinament și atenție extremă la acele mici detalii esențiale pentru echilibrul tău interior și exterior, planul tău personal de wellness oferit de specialiștii noștri se transformă în realitate, cu efect revitalizant rapid și de lungă durată!

Broșura Ana Wellness & SPA

Jogging: alergat in aer liber sau pe banda?

Share

Jogging este o alergare necompetitivă, practicată pe orice fel de teren, în scopul menținerii formei fizice și al reducerii obezității. Poate avea consecințe grave în cazul în care alergătorul își depășește limitele fizice.

Alergatul în aer liber sau pe bandă este modalitatea de a face mişcare la îndemâna tuturor. Nu necesită un echipament sportiv scump, nu eşti condiţionat de programul unei săli de sport, asta doar în cazul în care nu preferi banda de alergart, nu ai nevoie de un antrenor şi nici de coechipieri. Eşti doar tu cu tine şi cu ambiţiile tale. Este important de ştitut faptul că, în cazul în care a fost sedentar mai toată viaţa, iar de mâine ai decis să ieşi la alergat, trebuie să ţii cont de câteva reguli care te vor ajuta să progresezi.