Ana SPA Menu
De ce sa-ti faci abonament Aqua Gym? / Ana Wellness & SPA Crowne Plaza Bucharest

De ce sa-ti faci abonament Aqua Gym?

Share

Aqua gym reprezinta o metoda inovatoare de a practica sport cu usurinta pentru toate persoanele. Acest tip de exercitii sunt preluate din gimnastica si aerobic, fiind extrem de eficiente din multe puncte de vedere pentru mentinerea sanatatii corpului. Sportul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si a devenit din ce in ce mai popular in zilele noastre. Daca alte tipuri de activitate fizica implica efort intens, febra musculara si greutate in executarea tuturor miscarilor, poti uita de toate aceste lucruri la aqua gym. Gandeste-te ca iti poti mentine un stil de viata sanatos si poti scapa de stres cu ajutorul acestei proceduri. Citeste in continuare acest articol pentru a afla toata beneficiille aqua gym!

Cui i se adreseaza?

Clasele de Aqua Gym la Ana Wellness&SPA sunt tinute de un antrenor specializat, fiind reconfortante, dinamice si recunoscute pentru eficienta lor pentru toate categoriile de varsta, inclusiv pentru femeile insarcinate care nu pot practica alt fel de sporturi. Acest lucru este posibil datorita fenomenului de flotabilitate, prin care apa poate sustine mare parte din greutatea corpului, usurand miscarile. Astfel, miscarile se fac foarte usor de catre oricine, iar articulatiile, tendoanele si coloana vertebrala sunt protejate. La aqua qym iti poti lua gandul de la febra musculara si supraantrenament. Pentru varstnici este important sa stie ca apa va ajuta la o mai buna oxigenare a tesuturilor, prevenid varicele, retentia de apa si senzatia de 'picioare grele'. O viata sanatoasa se cunoaste prin practicarea exercitiilor fizice care reduc riscul de imbolnavire.

Cei care au probleme cu kilogramele in exces vor reusi sa gaseasca prin aerobicul in apa o metoda eficienta de a scapa de grasimi intr-un timp scurt si cu usurinta. Persoanele supraponderale cu dificultati in miscare pe sol se vor deplasa mai usor in apa pentru ca aceasta le vor face corpul cu 30% mai usor decat in realitate. Aqua Gym este destinat, de asemenea, persoanelor care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi, care doresc sa practice sport intr-o maniera placuta si doresc sa evite socurile din clasele de fitness. Nu stii sa inoti? Aqua gym poate fi un prim pas pentru invatarea inotului si obisnuirea cu apa ceea ce il face ideal pentru perosanele care au aceasta frica. Pentru practicarea exercitilor apa nu depaseste nivelul pieptului.

De ce sa-ti faci abonament aqua gym?

 -dezvoltare fizica armonioasa
-imbunatateste tonusul muscular
-eliminarea kilogramelor in plus
-creste imunitatea
-socializare atat pentru cei mici cat si pentru adulti
-diversitatea exercitilor si eficienta crescuta a lor
-imbunatateste echilibrul general al corpului, coordonarea si mobilitatea
-elimina stresul
-imbunatateste circulatia sanguina si limfatica
-nu provoaca febra musculara
-ajuta la tratarea anumitor afectiuni, precum: artroza, spondiloza cervicala, lombara si dorsala, durerile post-operatorii, dar si pre-operatorii, reumatismul degenerati
-combate celulita

Experimenteaza senzatia aqua gym si devino membru Ana Wellness&SPA pentru a beneficia de reduceri la toate clasele organizate de specialistii nostri! Afla care este "calea" catre dezvoltarea mentala, emotionala, fizica si spirituala. Cu ajutorul acestor exercitii vei lasa in urma stresul de la birou sau din viata de zi cu zi si iti vei relaxa corpul si mintea.


http://www.anawellness.ro/clase/

Newsletter

Noi, cei de la Ana Wellness, ne angajăm să îți respectăm intimitatea şi am fi încântaţi dacă ai fi de acord să rămâi în contact cu noi. Am actualizat politica noastră de confidențialitate și procedurile conexe pentru a respecta noile reglementări privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Acceptul tău pentru a continua să ținem legătura cu tine presupune automat ca:
(1) Ești de acord ca Ana Wellness să proceseze și utilizeze datele tale personale furnizate (de exemplu, nume / prenume, adresă de email) pentru comunicarea informațiilor despre serviciile Ana Wellness, precum și pentru sondaje de opinie cu privire la evaluarea calității serviciilor. De asemenea, Ana Wellness poate transmite aceste date către anumiți parteneri contractuali.
(2) Ești de acord ca datele tale personale să fie folosite pentru a crea un profil individual al clientului prin intermediul unei proceduri statistice. Datorită acestui profil, vei primi comunicarea de marketing cu un conținut relevant pentru tine, cum ar fi de ex. oferte personalizate din partea Ana Wellness. Ești, de asemenea, de acord ca profilul tau să fie transmis de Ana Wellness către parteneri contractuali în scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să te contacteze cu informații relevante pentru tine. Atunci când sunt disponibile, unele date furnizate de tine sau generate în urma utilizării de către tine a produselor sau serviciilor oferite de Ana Wellness, pot fi incluse în dezvoltarea profilului.
(3) Te putem ține la curent cu ofertele noastre. Dacă ai acceptat acest lucru, poți renunța de a mai primi orice ofertă de la noi în orice moment printr-un simplu proces de dezabonare.

Înscrie-te